Ahojte... Mam 22 rokov a strasne bolesti v oblasti bedrovych klbov. Hlavne v zime a v noci. Niekedy sa v noci zobudzam na strasnu bolest, ktora sa neda vydrzat. Niekedy ma dokonca bolia cele nohy az tak ze na nic nedokazem ani stat. Zvlastne je ze tento problem pocitujem hlavne v zime. Nikdy som nejak aktivne nesportovala. Sem tam chodim do posilky alebo behat. Doktorka ma poslala jedine na reumatologiu, kde mi dva krat povedali ze mi absolutne nic nieje. Ma niekto podobny problem alebo aspon tusenie co by to mohlo byt? Dakujem!
Bolest bedrovych klbov v zime
Pre Lulu23 - najdi si nieco o bishofite, je to prirodny koncentrat všetkych potrebnych mineralnych prvkov, s najvacsim obsahom horcika, bez akychkolvek vedlajsich ucinkov.
Zacat mozes na www.bishofit.sk a ak ovladas cudzie jazyky, pozri
www.bisheffect.com (stranka vyrobcu na Ukrajine - najcistejsi zdroj na svete)
alebo drsircus.com
o cezkoznej aplikacii (natieranie, kupel). Odporucam sol do kupele. Prijemne a bezkonkurence ucinne.
A zabudnes na bolesti i lekarov :-)
Mnohe lekarmi tazko zistene nakazy sposobuju zapaly klbov, od beznych virusopv ktore mame v tele kazdy, az po zamaskovane infekcie, ako borelioza, chlamidie, biofilmy, mykoplazmy a L-formy. Kazde s nicjh sa da patricne adresovat na to su rozne temy, ktore si mozete najst cez Google.sk, moje prispevky pod rng a prislusna tema, napr rng borelioza., alebo herpes, kde je hromada prostriedkov na to, ako si zvysit viralnu imunitu.
Bolesti klbov mozu byt aj zo zlej cirkulacie(vyska zrazanlivost krvi) kde pomoze brat nattokinazu a ine fibrinolyticke enzymy, hodne bolo pisane napr o serrapeptaze.
Ale moze to byt sposobene aj zlou mpostelou, kde matrac nespravne rozklada vahu tela a zastavi prisum krvi do bokov prilisnym tlakom na bedra.
Zapaly krbov mozno adresovat nielen serrapeptazou, ale aj curcuminoidmi s bioperinom, tiez boswelinom a inymi protizapalovymi.
inac to bola dobra rada od lekara, nejest mlieko a mliecne vyrobky a obmedzit maso, pretoze tie su pricinou vacsiny klbovych ochoreni, podial nejde o uraz..a reumatizmu tiez
Mňa to tiež úplne najviac bolí v pravom bedrovom klbe... Teda aspoň v tých miestach... Ja to mám posledné 2-3 roky. Jeden reumatolog mi povedal že nemám jesť mliečne výrobky a maso ktoré nie je z domáceho chovu... No ten bol podľa mňa fakt úplný odborník, kedže mi ani neurobil žiadne vyšetrenia len sa ma spýtal čo mi je a vydedukoval z toho toto... A druhý mi bral krv a robil vyšetrenia ale tiež mi nič nezistil... V lete absolutne neviem že ma niečo bolí, ale ako náhle príde zima je to na nevydržanie. A čím viac je vonku zima tým viac ma to bolí... Neviem no asi by sme mali skúsiť ešte ortopéda a keď neuspejem tam tak sa asi budeme musieť zmieriť stým že budeme mať dokonca života kĺb citlivý na počasie... Možno to niekedy v budúcnosti využijem, bude zo mňa jediná rosnička na svete, ktorá predpovedá počasie podla bedrového kĺbu... :D
este dodam ze predtym som to nikdy nemala a najviac ma to boli ked vyjdem von do zimy, takze to moze byt nieco podobne co mas ty...co s tym ideme robit?
ja v poslednej dobe pocitujem presne tento problem. teda neviem ci to je ono ale v pravom boku ma dost picha ale hlavne vtedy ked si nan lahnem. inokedy ani nie. a tak isto neviem z coho to moze byt