Ktore kupele - platnicky

Príspevok v téme: Ktore kupele - platnicky
katkahu

chcem sa opytat Vas, co mate skusenosti. Ktore kupele su najlepsie, co sa tyka platniciek. Mam neskutocne problemy s krizovou chrbticou a platnickami. Neurochirurg zatial operaciu odlozil s tym, ze mam absolvovat kupele. Som samoplatca, takze si mozem vybrat. Ale neviem, kde su na tieto problemy najviac zamerani. Dakujem za vsetky odpovede.

katkahu

palkov
dakujem za info
skoda, ze neprislo viac nazorov.
Nakoniec predsa pojdem na "B", len este by som chcela vediet, priblizne za aky cas mi to VsZP schvali, ak s tym mate skusenosti, dajte prosim vediet

palkov

ja som bol po operácii v dudinciach ,velmi silna voda,mal som reakciu až som plakal ,ale potom bolo dobre bol som na ,,X,, druhý krat v bojniciach a tam sa chcem aj vratit ak to pojde ,tepla vodička vonkajši bazen,super starostlivosť,inak ten tanec večer je tiež vyborná rehabka

katkahu

O "Becku" ma lekar neinformoval, ale pozistujem sama. Vdaka za info. Ocakavam kvalitnu rehabku - ako sa prave citim, tak na kulturne vyzitie nemam ani pomyslenie

ddana

Samoplatca na platničky? Hádam Béčko nie? Zvážiť si čo očakávam od kúpeľov - kvalitnú rehabku, dobrú vodičku, alebo kultúrne vyžitie. Znesiem 42 C vodu, alebo radšej nižšiu? A potom sa rozhodnúť, či stačia niektoré Teplice, alebo radšej sírne pramene.