chcem sa opytat Vas, co mate skusenosti. Ktore kupele su najlepsie, co sa tyka platniciek. Mam neskutocne problemy s krizovou chrbticou a platnickami. Neurochirurg zatial operaciu odlozil s tym, ze mam absolvovat kupele. Som samoplatca, takze si mozem vybrat. Ale neviem, kde su na tieto problemy najviac zamerani. Dakujem za vsetky odpovede.
Ktore kupele - platnicky
palkov
dakujem za info
skoda, ze neprislo viac nazorov.
Nakoniec predsa pojdem na "B", len este by som chcela vediet, priblizne za aky cas mi to VsZP schvali, ak s tym mate skusenosti, dajte prosim vediet
ja som bol po operácii v dudinciach ,velmi silna voda,mal som reakciu až som plakal ,ale potom bolo dobre bol som na ,,X,, druhý krat v bojniciach a tam sa chcem aj vratit ak to pojde ,tepla vodička vonkajši bazen,super starostlivosť,inak ten tanec večer je tiež vyborná rehabka
O "Becku" ma lekar neinformoval, ale pozistujem sama. Vdaka za info. Ocakavam kvalitnu rehabku - ako sa prave citim, tak na kulturne vyzitie nemam ani pomyslenie
Samoplatca na platničky? Hádam Béčko nie? Zvážiť si čo očakávam od kúpeľov - kvalitnú rehabku, dobrú vodičku, alebo kultúrne vyžitie. Znesiem 42 C vodu, alebo radšej nižšiu? A potom sa rozhodnúť, či stačia niektoré Teplice, alebo radšej sírne pramene.