Ahojte, schudla som od minulého roka 10-15kg a samozrejme sa mi zastavila menštruácia.
Chcem pribrať naspäť aby mi znovu začala len mám problém-nejde to. Nechápem prečo keď predtým som pribrala aj z kúsku koláča navyše. Ako by ste to riešili ? Mám ísť radšej k lekárke ?? Pretože to prejedanie mi nerobí dobre a nechcem sa každý deň prežierať a výsledok nikde.
Problémy s váhou
máš podváhu aspoň 5 kg, takže je zbytočné čakať, potrebuješ pribrať, lebo podváha je rovnako nebezpečná ako ťažká obezita. nejde mi do hlavy, ako si tak schudla - ak by to bolo hladovkou, tak by nemal byť problém raz-dva pribrať po navýšení stravy. skôr to vyzerá na nejaký zdravotný problém, napríklad zvýšená činnosť štítnej žľazy, vtedy človek môže chudnúť aj pri zvýšenom príjme potravy, problémy s menzesom sú pre to tiež typické
takže k dr. každopádne choď, skôr k praktickému a k endokrinológovi, než na gynekológiu
Meriam 170cm a mam 50kg. Myslíš teda že menstruacia príde sama ?zzatial nechcem ísť k lekárovi no keď nepríde budem musieť.
Neprejedaj sa, tym si len uskodis. Jednoducho jedz normalne. Kolko vazis a merias?Mas podvahu?Ak mas stale normalnu vahu, tak priberat nemusis, menstruacia sa zastavila v dosledku soku, ktory telo zazilo, ale vrati sa sama. Lekar ti predpise hormony, on s tym ine urobit nevie. Na vysetrenie kazdopadne chod, aby sa vylucila ina pricina.
prosím mohla by si mi napisat ako si schudla? dakujem
skus vela tukov, orechy atd.