Odber krvi

lasiolickami

ahojte, čo tu vmyšlate? ked sa pichnete ihlou do prsta tak boli?
sak myslim že je to dobra alternativa, pokial ho nestlaca o dusu.nechcu s toho vydolovat, plno.

lonely

aj ja to neznasam...ale da sa to prezit,sestricka ti silno chyti prst,pichne a krv uz vymacka do skumavky.ja sa vzdy otocim a ked ma pichne tak zvriesknem:)neviem si na to zvyknut aj ked mi krv brali uz odvsadial kde sa len da,vratane nohy,tak radsej to ako z prsta:)

TinaM

No ja osobne som mala s odberom krvi dost problem- zbavila som sa ho asi az pri operacii, ked som bola 2 dni na infuzkach a krv mi brali skoro po pol litri :D (samozrejme prehanam). Ja osobne som uprednostnovala odber z ruky, z prsta som mala asi najmenej rada. Ale je to cele o psychike. Nie je to nevydrzatelna bolest, vobec nie. Napi sa vela vody, uvolni sa a hovor si, aka si uz velka a silna a ze jeden odber ti predsa nemoze nic urobit :)

hejter

Ale nie, podľa mňa to ani skoro neucítiš. Mňe aj keď minule brali viacej krvi a mal som tú ihlu dosť dlho v žile, nerobilo mi to problém vydržať a neni to podľa mňa nič strašné. Osobne netrpím nevoľnosťou po odbere alebo niečo také. Všetci to znášame inak, ale ako som vravel, z toho netreba mať najmenšie obavy.