Jednoduchá,ale zato ťažká otázka žien.Mám si dať tampón či vložku? Niekto je pre to a druhý pre to. Preto by som chcela vedieť čo si o tom myslíte. Píšte čo používate vy, čo si myslíte že je zdravšie, prečo ten opak neznášate- alebo nepoužívate...
Vložky vs. Tampóny
skôr môžu byť problémy z tých vonavých intímok, ako z tých obyčajnýchv ..
ak použávate bezparfumové, tak je to ok..
tak tu nezavádzajte,ak to nemáte podložené faktami ;)
Filipova - ako už bolo povedané, ked ju nosíš stále, tak z toho môžeš mávať problémy, ja ju nosím stále, pretože zo mňa furt niečo tečie, aj ked iba málo, ale mne to proste vadí.
Ved ja ich nosim len pocas "svojich dni", cize nejakych 5 dni max.. ale to som este nepocula, ze by boli nezdrave.. ved to je podla mna ovela priedusnejsie a mensie nez klasicka vlozka.. preto tomu nerozumiem...
Prečo je intimka nezdrava??
Tampony, už by som nemohla mať vložku a vždy nosím intímku, proste vždy, aj ked viem, že je to nezdravé, ale nosím ju.
Vložky nie už len preto, že je to také... obmedzujúce, celkom trošku nechutné, ked si ju dáš "spať" po wc alebo tak a napr. na nej vyplavená sliznica a nemáš po ruke dalšiu, tak dakujem pekne -_-
Ja som sa najviac stresovala zavádzania tamponu, ale konečne som to zvládla :-D a teraz viem, že je to fajn... hlavne, ked sa mi končí menzes a ja si dám už len malý tamponik, to je tak ideálne.
Ináč krámy zduše neznášam!!!!!
ja používam LEN tampony .. stále..
vložku by som už nikdy nechcela, príde mi to nechutné :D
cez den tampon + intimka, v noci vlozka night