aj ja prosim o radu, moje oci nie su cervene, ale uz pol roka mi jedno oko slzi denno denne, druhe menej, ale obcas tiez. pobehala som u ocnej, prvykrat povedala, ze je to zapal ocnych spojiviek, dala mast aj kvapky,nepomohlo. po troch mesiacoch mi hovorila, ze je to alergia, predpisala zvovu to iste: ophthalmo-hydrocortison a nic. potom som isla radsej do koznej, ktora mi dala mast okolo oci, lebo som uz mala od slanych slz celu rozozranu pokozku pod okom, palilo a stipalo, vrasky mi tam naskocili...to mi pomohlo na pokozku. na slzenie dala Zodac, protialergii. nemalovala som sa cely tyzden, aj doma som sedela, lebo vietor to zhorsoval...a zvnovu po 2 tyzdnoch to zacina. v kutiku toho oka mi vrzdi, ked sa dotknem, niekedy uz pri zmurknuti tam vrzga. a aj ked prave neslzi, tak citim, ze je vnutri plne slz a nie je ako to druhe...nieco tam mam nie tak. prosim, co mam robit, RNG? poradis nieco? mozu byt zapchate slzne kanaliky a mala by som si ich dat vycistit, alebo je iny problem? Preco mi moja ocna nenavrhla vycistit kanaliky?
dakujem za radu.