ahoj takže 28.12 sme mali nechránený styk , do mna by sa spermie vsak dostat nemali ( vytiahol skor ) 4 dni potom sa mi vsak naliali prisa bolo mi velmi vidieť modré žilky mala som teplotu horucku bolo mi zle . tyzden po styku som dostala kramy 8.1( prsia uz nemám naliate) normalne v termine presne ako má byt len boli bolestivé viacej . testy som si robila asi 4 boli negat . prvé dve boli zelené rapi clear a robila som ich na 9-10 den od pohlavného styku.. dva dni potom prišla menštruácia taka normálna bolestiva trvala sedem dní , 6 dní po skončený som dostala slaboružovučky vytok co to moze byt ?? bojím sa .. tyzden potom som si robila dalsie dve tehot. testi rapiclear červene a tiez vysli negatívne .. Aj tak sa bojím že možem byť tehotná kedže testy som si spravila asi skoro ... teraz mala prísť menštruácia ale akosi sa jej nechce .. a zase mam citlivé prsia vidno mi modré žilky pobolieva ma podbruška ale len v intervaloch menštruácia mešká vyše týždna .minuly mesiac som mala mestruaciu normalne..po nej ma zacala boliet lava strana bruska neskor lava strana vajecnik.. Nato som zacal spinit krv bola svetla trvalo to den. ..vsetky tehotenske testy negativne rapi clear zeleny , cerveny, pepinoo....moze ist o nejaky zapal alebo ?? Co si o toomto myslite ?? Bojim sa ci to nieje nieco vazne.....tiez ma boli lava strana krizov a vystreluje to do nohy az ku kolenu.
Tehotenstvo? Zapál alebo?
ty sa moja vyser na testy a bez k doktorovi a vsetko mu pekne povedz co si tu napisala
a mám teplotu 37,1ktorá však kolíše 36,8 a tak..