dievcatam ... kedze nie som spokojna so svojim sexualnym zivotom rozhodla som sa kupit si takehoto "pratela" nemam ale skusenosti a veeelmi sa hanbim zajst do takehoto specializovaneho obchodu...tak by mi pomohlo keby som ich tam nemusela dlho obzerat ale Rovno si vypytat..tak mi prosim poradte ktory je najlepsi??? Ake mate skusenosti al. ak viete prihodit link..ja fakt nemam skusenost... tak radte skusenejsie :-) dakujem
Robertko
Oprava: Ten nas oblubeny vibrator Doc Johnson je 17 cm dlhy a 2,5 hruby. Dajako som ho podcenil; teraz som ho radsej odmeral. Vela zdaru, a napis, ako sa Ti osvedcila pomocka! A nehanbi sa ist si to "ohmatat" do obchodu; zamestnanci su vacsinou velmi fajn - ked chcu predat, tak musia. Vacsina kupujucich je ako Ty.
K tym inym moznostiam: mame doma supravu na elektricku stimulaciu, postou z V. Britanie; napriek ohromujucim videam muzov i zien v extaze pri pouziti a fantastickym skusenostiam popisanym na internete, my sme sa v tom nenasli. Ale mozes to skusit! Stranka je e-stim.co.uk.
Ahoj! Som muz, ale s nakupom a asistenciou pri pouzivani mam bohate skusenosti. Doporucujem Ti vybrat model, ktory ma hladky povrch, asi 15 cm dlhy a 1,5 cm v priemere. Ber najvykonnejsi ako ponukaju. Regulaciu otacok ani rozne cyklovanie nepotrebujes, len sustavny, co najvyssi vykon.
Takmer urcite sa Ti nebude ziadat ho vkladat do posvy, aj ked skusit to treba (statisticky to vyhovuje mensine zien, a ani tej mojej), takze velkost je dolezita skor na pohodlne drzanie v ruke, ked si vibrator prikladas na drazdec. Nemusi to mat tvar penisu, to je len taky vizualny efekt za priplatok. My pouzivame biely jednoduchy model znacky "Doc Johnson" a potom taky "rolls-royce medzi vibratormi" od firmy Lelo; ale ten jednoduchy pouzivame ovela castejsie. Je na dve tuskove baterky velkosti AAA; ten Lelo je na nabijacku ako pre mobil. Baterky menime tak raz za 3 mesiace, pouzivame mozno raz tyzdenne.
Baby nemáte nejakú kvalitnú dobrú stránku na to objednanie?.... Plus nerozmýšľali ste aj o niečom inom ako robertkovi...popípade neviete mi poradiť niečo lepšie vzrusujucejsie?
cez internet odporúčam :)
ja som si tak zaobstarala už troch, ale málo ich využívam osamote, len v rámci sexu s partnerom ;)
však vyskúšaj a uvidíš.. nejako začať musíš :)
nie, netreba dať vôbec adresu niekoho iného, na obale nikdy nie je napísané "sex hračka" alebo niečo podobné :D sú diskrétni
podivaj sa treba objednat cez internet a na adresu trebars kamosky alebo kamosa ale aby o tom nevedeli a akeho neboj sa na to prides sama aky ti vihovuje mislim ze ani jedna zena sa na prvy pokus netrafila a ma ich viacej