vedel by mi niekto poradit, co si vlastne moze clovek natriet na chlieb s pocitom, ze nedava do seba jedy? maslo je, ako vieme, nezdrave, margarin je obycajny plast, co je pravdepodobne skodlivejsie este viac...udeniny ani nehovorim... co smieme vobec este jest? dakujem za kazdu radu.
Maslo ci margarin?
ahoj lost.
este ze si ma upozornil, lebo by som si pri tom poriadne zamaturovala. ja som chiu zatial ani nejedla. mam ju kupenu, zatial v sacku na policke :) a naklicit ju si ma motivoval ty. takze sup ju na sitko a to musim casto premyvat vodou? ako to robis ty, prosim ta? reku aby som mala pestru stravu, nebudem klicit len mungo, ked mam iba tieto dva druhy semiacok.
ansy
k tej chii, to je "slizovite" to vies ako klicit? :) tam je iny sposob, tusim na napriklad sitku na muku, to ide celkom dobre, udajne by to nevyslo/splesnivelo ak sa to klici tradicne v pohari a podobne..
mungo mi vyklicilo tiez perfektne, ale pohari, teraz som to len nasypal na podu a nic... mozno som to mal predklicit, alebo zakryt zeminou, to by asi pomohlo..
Samozrejme. Neznicene potraviny je zdrave jest.
zdrave je si namacat chlebik v olivovom alebo inom panenskom oleji
lost, ja som s mungom nikdy nemala problem. naklicovalo sa velmi lahko a na 100%
potom som klicila psenicu, a tiez v poriadku. chiu mam, tu ma nenapadlo klicit, dobry napad. potom ti poviem,ako to dopadlo. kapustu mam radsej vo forme krasnej zelenej hlavy. ale vyskusat mozem vsetko. neviem, ci ja nebudem mat problem s klicenim prave drobunkych semienok, kedze to budem robit inym sposobom ako ty. aby mi ich voda nenechala zhnit.
o.k. ansy.
lost, nedavaj tu take obrazky, lebo sem uz ani nekukne...... prave sa snazim trochu zhodit.:)
tie plnene rurky ma lakaju, listkove cesto mam rada. mohol by si nas ponuknut, lost :)
deria, dam tu kapustu tu, ale dnes uz nie, som na skype a obcas tu kuknem. snad zajtra :)
ach, tak uz napis tu kapustu sem a hotovo.
lost, nicht schlecht!:)
ansy, tazko sa opytam admina, kde je ta tema, ked neviem, ako sa vola hehe.