Pozdravujem všetkých, moja otázka smeruje nato, či počúva niekto Indie rock, alternatívny rock a podobné vecičky, čiže kapely ako Muse, Placebo, Modest mouse, Arctic monkeys a pod? :) Lebo sa na tomto Slovensku cítim naozaj úplne sám, všetci počúvajú len tie rádiové sračky :)
Indie rock a alternatíva
Cypres Hill som videl tiež na Hodokvase, bolo to dobré ale nebolo to najlepšie, neviem prečo :) Asi som už bol moc opitý, alebo veľmi triezvy? :D
ja som sa najviac vyskákala na Cypres Hill :D
a údajne budú Billy Talent toto leto aj na Topfeste, to by bolo super :) Bol to fakt zážitok, tak ako na nich, som sa ešte nikdy nevyskákal :)
hej, Billy Talent bol aj na Novarocku .. no najlepšie vystúpenie jednoznačne Metallica, dosť ma sklamali Linkin Park.. ale fajn boli aj Ooomph, Evanescence, či Cypres Hill , proste zážitok! :D
a kto najlepší tam vystupoval? ja čo som bol dávnejšie na Hodokvase, tak sa mi strašne páčilo Placebo a cca pred rokom som bol na Billy Talent, to bol asi najlepší koncert, aký som kedy videl a zažil :)
pre mna bolo naj. Novarock!!
A koho, čo ste videli naživo sa vám páčil najviac? prípadne koho by ste si najviac želali na nejaký letný festival? :)
Ja som hudbu začal počúvať asi pred rokom. Obľúbil som si takéto a podobné:
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
Inak si myslím, že zvuk vydávaný niektorými hudobnými nástrojmi pôsobí na človeka blahodárne. Preto je pre ľudí také príjemné sedieť vôkol človeka s gitarou.
V rádiách je však akýkoľvek strunový nástroj ako keby zakázaný. Umelé zvuky neprirodzene prevládajú. Preto sa niektorí ľudia rádií stránia.
Ešte na pobavenie:
www.youtube.com
No súhlasím, že Rádio FM je schopné rádio, ale čo ten zvyšok?
A čo počúvam, čo zrejme nebudete poznať? Tak naposledy som objavil Neutral Milk Hotel, mám strašne rád napr. The Maccabees, OK GO, MGMT, Hope of the States - s nimi neviem čo je, dlho som o nich nepočul :(, the Cooper Temple Clause, Modest Mouse a čo hovoríte na Sigur rós? to je hudba ako z iného sveta :)
Inak na FB som vytvoril špeciálnu skupinu, volá sa Alt + indie rock, kútik alternatívnej hudby na Slovensku, ak by ste mali záujem :)
www.facebook.com
ja milujem tieto styly. a este grunge a post-grunge, mnam. a sucasny pop fakt nemozem, to je humus, ved to nema ziadnu melodiu ani spad ani refren poriadny :D este tak v 90tych rokoch bol celkom melodicky pop, ale teraz, ked mi dakto pusti radio, to je znasilnovanie mojich usi