cakame v rodine babatko presli sme kalôendar 100krat dajte typ na dievcenské meno chlapca mame vybratého
Ako vybrat meno pre dceru
Noooo, ja by som zvolila Lenka, Monika alebo Miriam:-) Pacia sa mi...A z chlapcenskych Peter, Pavol, Dusan, Michal, Milos....Som za klasiku:-)
nasla som to v starsom prispevku na tomto fore kde sa tiez riesila otazka mien deti a ten clanok sa mi velmi paci aj diskusia k nemu je pekna :
janotkova.blog.sme.sk
mne sa páči Kiara, Melissa, Vanessa, Jessika, Kevin, Sára, Sofia... ale daj si do googlu veštenie a tam sa ti zobrazia stránky, kde si môžeš zadať meno krstné s priezviskom a počítač ti vyráta osobnostné predpoklady podľa vybratého mena, ktoré bude dieťa sprevádzať po celý život. rovnako sa to dá urobiť s dátumom narodenia-Vestenie.sk - numerický horoskop)
Nech sa to meno páči vám, nech sa dobre vyslovuje so spojením s priezviskom, aby netvorilo "rýchle nadávky", ale hlavne, nech tá vaša ratolesť je ZDRAVÁ a aby ste mu vytvorili harmonický domov a šťastné rodinné prostredie. Veľa šťastia
a co tak hedviga, ursula, zofia, hermina.. rydze slovenske!
No mne sa pačia mená ako:Tereza,Kiera,Lindsay,Natalie,Ivana,Kimberly...
no ja by som dala napr. Lea,Laura, alebo Klara....ale to je hlavne na rodicoch ake meno vyberu, tak vela stastia....
A čo takto pomenovať ju Hedviga... jedna bola predsa veľmi populárna... cha cha cha!