cakame v rodine babatko presli sme kalôendar 100krat dajte typ na dievcenské meno chlapca mame vybratého
Ako vybrat meno pre dceru
Dzanike, vyhravas!!! hrozne!!! uplne bez debaty, aka-taka debata s christinou,lahsie je vybrat najhorsie: vyhrava Viotel, potom Opal, najlepsie Teodor, aj ked ja by som take meno zrejme nedala, to nevadi, vec vkusu, nechapem, preco robite toto: PRECO SOPHIA a nie SOFIA, s tym CHRistEpherom je to preklep alebo tam ma byt vazne E? to myslite NAOZAJ vazne, ze by ste dali SVOJMU MILOVANEMU DIETATU taketo meno? Odkial to beriete? Nomen-omen vam nic nehovori? Ved to su PRAZDNE mena. Pre tych, ktori holduju takemuto vkusu odporucam: www.behindthename.com - ale ani tam nenajdete meno Viotel (inak naozaj dobra stranka s menami z celeho sveta a s VYZNAMAMI TYCH MIEN). Co to je? Meno prevadzkovatela mobilnej siete? Moj zastarany nazor: zenske krstne mena sa maju koncit samohlaskou a. Mimochodom, ppreco si vlastne nenapisala Theodor? Co? the odor?
Nehnevajte sa na mna, ale s vkusom pri vybere mien je to dnes skoro katastrofalne - ze Anaora, Eunan!!! chudatko clovek!!! nemam nic proti menej zvycajnym menam a zaroven sa mi ani nepaci, ked sa kazde druhe novorodeniatko vola Samuel alebo Jakub, ale davat meno Christopher (preco nie uz rovno Christhopherus?) namiesto Krištof - aj tak mu tak zrejme budu vsetci hovorit - je trapna snaha o originalitu, prinajmensom.Ono je pravda, ze ked si clovek prelistuje kalendar, tak po vyuziti vylucovacej metody toho vela nezostane, ale radsej by som sa volala normalne po slovensky ako by som mala nosit meno pripominajuce nevkusne vybrane meno pre psa. Ale k veci: mne sa to stale meni, ale momentalne mam vybrane hlavne meno pre chlapca (Michal), dievcenske mena sa mi pacia Tereza, Julia, Zuzana
no, vkus ludi je naozaj rozny. Ale treba si uvedomit, ze meno bude dieta nosit cely zivot a hlavne nebude mat vzdy 1-2 roky.. predstavte si niektore mena na 70 rocnej babicke... uz to take uzasne nieje, ze? A treba si vzdy meno vyskusat nahlas povedat s priezviskom. Ja viem, ze napr. dievca sa vyda a snaha bude marna ale aj tak... k typickym slovenskym menam by som nikdy nedala meno napr. Opal.... v podstate, mojej dcere by som toto meno nedala nikdy, preprac Christina. Nemam nic proti "cudzim" menam, len nie vzdy a vsetko sa da pouzit. Treba mat naozaj trosku rozumu a zdraveho usudku. Aby sa vase dieta, ked dospeje nemuselo hanbit niekde predstavit a nemuselo vysvetlovat, ze mamicke sa take meno pacilo... Ine je ak zijete v zahranici a podobne mena su tam bezne. Ale je to na uvahe kazdeho rodica. Niekomu sa paci to a inemu ono.
čakáme dvojčatá, chlapčenské mená sa nám pášia: Sebastian, Christepher a Teodor a dievčenské Opal, Viotel a Sophia, ktoré je najlepšie?
mne sa paci velmi Simona (dnes ma aj meniny:-)))kamoska ma Nataliu a velmi jej to pristane tiez pekne aj Nina..
Ella,Stella,Mia,Lea. Ben.Max,Filip,ALi
Sophia,Timea,Liana...
Mne sa páči Liana, Ema, Ela, škoda, že nemám dcérku
Ahojte. Mne sa paci pre chlapca Andrej a Frantisek a pre dievca Leonka. :)