Nova praca a okamzita silna naklonnost ku kolegyni

Príspevok v téme: Nova praca a okamzita silna naklonnost ku kolegyni
beskyd

zdravim:P nevie dakto co mam robit, pripadne akym sposobom mam eliminovat stav ked som vlastne hned po nastupe do novej prace zacal pocitovat naklonnost k novej kolegyni? parkrat som sa s nou uz bavil (samozrejme pracovne) a dost ma vzalo ze hoci je odo mna mozno o 10 - 15 rokov starsia (ja mam 28), je velmi pekna, prijemna a spontanna, proste nesmierne charizmaticka zrelsia zena kontrastujuca so (najma mladsimi) zenami zijucimi tu v BA. na jednej strane je to zaujimavy pocit bavit sa po tolkych rokoch s niekym kto ma takto zaujal, ale na druhej strane to ma potencial ostat v rovine nejakych predstav a nesplnenych tuzob, preto keby niekto vedel co mam robit, ci sa mam uplne zahlbit do roboty alebo neviemco, ocenim dake rady, postrehy, namety, vdaka

Lulita

a to vadi? ja som okna este neumyvala tiez :)) take, robotné najskor skoncia ako tie vyflusnute, ktore musia robit doma vsetko a chlap pri telke

Slecna A.

fero...to mas jedno, ci ju vezmes na kopec, alebo kopat zemiaky ku starkej na dedinu :D Ja tym len chcem povedat, ze ked sa budes s holkou stretavat len po kavickach a na pizzu pojdete a odtial do kina, az neskor (a to uz moze byt neskoro) zistis, ze pre prakticky zivot je nepouzitelna. Kedysi som mala spolubyvajucu, ktora bola snom vsetkych muzov...ale to len dovtedy, kym ti chlapi neprisli na to, ze nevie umyt okno, pokial su na nom zaluzie, ktore nevie dat hore. Ze nevie varit na sporaku, ktory nepozna z domu...ze nevie ako sa da vyrobit lad a tak ked si chce ochladit napoj, kuchynskym nozikom ide do mraziaka a tam dovtedy "rube" do tej namrazy, az ma cim ochladit napriklad caj.....Takze taaak :)

fero11111

cece tak to moze vyliezt na mna a hotovo aj tam sa udychci a uvidime ako bude frflat :D

ale nie sorry no ako ten kopec brrrrrrrrrrr to su napady

Lulita

jasne, mozno keby som bola sportovy typ, tak ma to tiez napadne ako dobry sposob, mna keby pozval chlap na turistiku ako na prve, ci druhe rande, tak to zial odmietnem, tie veci sa daju zistit aj z roznych inych veci, ako chodi naladený z prace, alebo ked nieco nevie najst, ja jacim, ked neviem najst kluce :p ale inak som milujuca zena a ma pri mne vsetko co potrebuje :p on je zas euplny kludas a pre mna to je balzamom na moju dusu :))

flegma

Slecna A - chapem, ako si to myslela a myslim, ze je to presne tak
prava tvar sa vacsinou ukaze prave v takychto situaciach :) ci lezenie na kopec, ci osetrenie rozbitej hlavy ci nejaka ina narocna uloha

Slecna A.

Lulita, zas to nemozes brat doslovne. Ja som opisala len a len svoju situaciu a my sme teda s partnerom velmi sportovo zalozeny. A vlastne som to ponukla ako priklad pre zakladatela temy, navod, pokial maju obaja podobnu zalubu. Lebo ako pises, zalezi to od zalub :) Cize, bol to len a len priklad :) Nikomu nekazem aby behal po kopcoch, ked ho to nebavi :) Ale toto je moja skusenost a ked mozem, posuniem ju dalej