zdravim:P nevie dakto co mam robit, pripadne akym sposobom mam eliminovat stav ked som vlastne hned po nastupe do novej prace zacal pocitovat naklonnost k novej kolegyni? parkrat som sa s nou uz bavil (samozrejme pracovne) a dost ma vzalo ze hoci je odo mna mozno o 10 - 15 rokov starsia (ja mam 28), je velmi pekna, prijemna a spontanna, proste nesmierne charizmaticka zrelsia zena kontrastujuca so (najma mladsimi) zenami zijucimi tu v BA. na jednej strane je to zaujimavy pocit bavit sa po tolkych rokoch s niekym kto ma takto zaujal, ale na druhej strane to ma potencial ostat v rovine nejakych predstav a nesplnenych tuzob, preto keby niekto vedel co mam robit, ci sa mam uplne zahlbit do roboty alebo neviemco, ocenim dake rady, postrehy, namety, vdaka
Nova praca a okamzita silna naklonnost ku kolegyni
ty si dfievca ci muz slecna a a to ci tym kopcom dosiahnes? nechapem :D zaujimave
to mi pripomina scenku z filmu pribeh z bronxu kde soni hovoril kalogerovi ako spozna ci je vhodna ked mu otvori dvere na aute ak nie nieje dobra ak ano je dobra :D naozaj by ma zaujimalo co stym kopcom sledujes :)))
a? V com je problem? Si zadany? Ona je zadana? Len bacha, nepomyl si pobluznenie, respektive zamilovanie sa a taketo to "nieco viac". Ci tam je nieco viac zistis, az sa spoznate blizsie. Pretoze to, co prezivas teraz je len a len zamilovanost. Musite toho trosku viac prezit spolu, aby si zistil, ci ti sedi aj v inych rovinach. Dovtedy bud len velmi dobry kamarat a nepokusaj sa o nic. Najvacsiu chybu robia ludia, ked sa zamiluju bezhlavo, okamzite idu do vztahu a po case zistila, ze maju vedla seba vlastne partnera, s ktorym to nebude fungovat ako sa hovori "az do smrti".
Dam ti radu...chodte spolu najprv len tak kdesi do mesta. Spoznaj sa s jej priatelmi, vela kecajte. Potom ju zober napriklad do divadla a neskor ju vytiahni na daky brutalny kopec. Zelezna studienka v BA sa za kopec nepovazuje!!!! :D :D Vytiahni ju napriklad do Velkej alebo Malej Fatry, prosto hoc kam, kde bude cely den splapat a potit sa ako pes. Nepoznam nic lepsie ako si preverit partnera, ci je "vhodny" alebo nie :)
beskyd ty a žena z BA??? :D Tak veľa šťastia :)
For you doplnim ta: Urcite je z dediny a s miernou nadvahou, resp. postavou poriadnou krv a mlieko :D
a co uz si sa zbavil svojej tuzby po tej vysnivanej, nedosiahnutelnej dievcine? :P
vies co? podla mna to je len dosledok dlhodobej samoty, nemal si nikoho, odsudzujuc pritom takmer vsetky zeny naokolo a odrazu natrafis v robote na milu, peknu, mudru zenu tak sa ti paci
ale nakoniec v com je problem? zisti ci je zadana a ak nie tak v pripade zaujmu aj z jej strany sa mozte dat dokopy nie? lahke ako facka..
vekovy rozdiel ti asi nevadi, aj ked neskor urcite bude :D
inac tipujem ze musi byt z dediny :D
Co vy dnesni mladi chlapi sa tolko blaznite po starsich zenach, novy trend? :((( Pekne si najdi nejaku +- rovesnicku, dievcinu sucu pre teba. :D