Nova praca a okamzita silna naklonnost ku kolegyni

Príspevok v téme: Nova praca a okamzita silna naklonnost ku kolegyni
beskyd

zdravim:P nevie dakto co mam robit, pripadne akym sposobom mam eliminovat stav ked som vlastne hned po nastupe do novej prace zacal pocitovat naklonnost k novej kolegyni? parkrat som sa s nou uz bavil (samozrejme pracovne) a dost ma vzalo ze hoci je odo mna mozno o 10 - 15 rokov starsia (ja mam 28), je velmi pekna, prijemna a spontanna, proste nesmierne charizmaticka zrelsia zena kontrastujuca so (najma mladsimi) zenami zijucimi tu v BA. na jednej strane je to zaujimavy pocit bavit sa po tolkych rokoch s niekym kto ma takto zaujal, ale na druhej strane to ma potencial ostat v rovine nejakych predstav a nesplnenych tuzob, preto keby niekto vedel co mam robit, ci sa mam uplne zahlbit do roboty alebo neviemco, ocenim dake rady, postrehy, namety, vdaka

fero11111

ty si dfievca ci muz slecna a a to ci tym kopcom dosiahnes? nechapem :D zaujimave

to mi pripomina scenku z filmu pribeh z bronxu kde soni hovoril kalogerovi ako spozna ci je vhodna ked mu otvori dvere na aute ak nie nieje dobra ak ano je dobra :D naozaj by ma zaujimalo co stym kopcom sledujes :)))

Slecna A.

a? V com je problem? Si zadany? Ona je zadana? Len bacha, nepomyl si pobluznenie, respektive zamilovanie sa a taketo to "nieco viac". Ci tam je nieco viac zistis, az sa spoznate blizsie. Pretoze to, co prezivas teraz je len a len zamilovanost. Musite toho trosku viac prezit spolu, aby si zistil, ci ti sedi aj v inych rovinach. Dovtedy bud len velmi dobry kamarat a nepokusaj sa o nic. Najvacsiu chybu robia ludia, ked sa zamiluju bezhlavo, okamzite idu do vztahu a po case zistila, ze maju vedla seba vlastne partnera, s ktorym to nebude fungovat ako sa hovori "az do smrti".
Dam ti radu...chodte spolu najprv len tak kdesi do mesta. Spoznaj sa s jej priatelmi, vela kecajte. Potom ju zober napriklad do divadla a neskor ju vytiahni na daky brutalny kopec. Zelezna studienka v BA sa za kopec nepovazuje!!!! :D :D Vytiahni ju napriklad do Velkej alebo Malej Fatry, prosto hoc kam, kde bude cely den splapat a potit sa ako pes. Nepoznam nic lepsie ako si preverit partnera, ci je "vhodny" alebo nie :)

for you

a co uz si sa zbavil svojej tuzby po tej vysnivanej, nedosiahnutelnej dievcine? :P
vies co? podla mna to je len dosledok dlhodobej samoty, nemal si nikoho, odsudzujuc pritom takmer vsetky zeny naokolo a odrazu natrafis v robote na milu, peknu, mudru zenu tak sa ti paci
ale nakoniec v com je problem? zisti ci je zadana a ak nie tak v pripade zaujmu aj z jej strany sa mozte dat dokopy nie? lahke ako facka..
vekovy rozdiel ti asi nevadi, aj ked neskor urcite bude :D

inac tipujem ze musi byt z dediny :D

milli11

Co vy dnesni mladi chlapi sa tolko blaznite po starsich zenach, novy trend? :((( Pekne si najdi nejaku +- rovesnicku, dievcinu sucu pre teba. :D