Cafte,mate niekto skusenosti s odstranenim chlpkov pomocou pripravku UHA?Aky na to mate nazor:)))
www.uha.sk
ako na chlpky? ;)
a ked prestanem pouzivat uha tak sa to vrati do uplne povodneho stavu alebo trochu menej toho je?
tato tema tu uz bola, pozrite sem.
no aj mna by velmo zaujimalo...planujem kupit...
Dostal som sa k informaciam o UHA v casopise zivot a nerad kupujem nefunkcne a drahe veci . Cekol som si tu stranku, kde pisali ludia svoje skusenosti do roku 2006 . Potom uz asi ziadne nie su . Nezda sa mi, ze firma, ktora to predava nema vlastne nic spolocne s liekmi podla vypisu zo zivnostenskeho registra. Tiez som im napisal dotaz o prevereni tohto pripravku nasimi organmi a tiez ma zaujima ako dlho je tetno pripravok na trhu .Tak uvidime. Mimochodom na tych strankach co tu uvadzate treba este zapocitat postovne a balne :-) .
ma niekto skusenost s UHA pripravkom?Ako funguje a FUNGUJE vobec.Alebo je to iba tahac penazi z vrecka?
by to malo byt
vyzera to byt dobre,ale drahe to je:((
tak o tom som este nepocula, ale rada by som sa nieco nove dozvedela. len aby ten pripravok(UHA) nebolo nieco take ako tie nefungujuce tabletky na chudnutie alebo na rast poprsia.