rems. ahojte,čitam vaše članki a som zhrozený.mam 38,a diagnostikovanu rak.kože asi pred pol rokom. našťastie tu slabsiu formu(bazaliom). neberiem žiadne lieky ani sa nechystam . všetci sa pitaťe ako? aké lieky? prečo? rakovynu ako taku už vedeli vyliečiť v 19.storočí!! bohužial megaspoločnosti sa postarali o to aby sa to nedostalo do povedomia ludí,ale to je nadlho. podstatné je to prečo,od čoho vznika rakovyna? 90% chorôb vznika od parazitov,bakterii,a virov, ano parazity. každy z nas ich mame požehnane. a hlavne ludia ktorí chovaju psov,mačky a pod. prečo odčervujete psa a seba nie? liečba je jednoducha,elektricky prud. presnejšie frekvencia v hercoch a megahercoch. ako to funguje? každý živý organizmus vratane nas,vyžaruje frakvenciu ktora je meratelna,to znamena že každý parazit,bakteria,virus ma svoju frekvenciu. ked do ludskeho tela pustime presnu frekvenciu napr. rakovinového virusu BX2 TR, tak jednoducho exploduje. za toto môžeme dakovať géniovi menom: Royal Raymond Rif. tak sa držte ešte sa ozväm. ps. všetko sa da vyliečit bez chem.liekov.
Rakovina kože
Ahoj rems zaujíma ma aký si fototyp si skôr svetlej pleti a slnil si sa vela ?A teraz sa nesmiš slnit vsak?Aj Bsa cítiš zle?
Ahojte všetci. Aj ked dotyčný neovláda gramatiku, s tým el.prúdom na ničenie parazitov a nádorov má pravdu!! Len niektorí ludia sa všetkému smejú-a hlavne lekári, lebo by prišli o džob.
Aaaaaa
moje oči!! :D
nevedel som že táto stránka sa zaoberá pravopisom,škoda. ten bazaliom som dal ako priklad, keby to bol melanom aj tak to riešim inou formou ako liekmi atd.nevieťe sa ktomu vyjadriť tak sa pohoršujete nad pravopisom,ubohé. ešte som len načal tému,neide len o rakovynu ale o vsetky choroby.
Dalsia uzasna tema o vzniku rakoviny...
remsovi odporucam predtym, ako zacne studovat "rakovynu", zacat s pravopisom
jeminenky!!!!! az ma oci bolia z tych gramatickych chyb!!!
na bazaliom ti netreba ziadne lieky. neprerasta do okolia a nemetastazuje. staci inciziou odstranit a tot vsjo...