Už viac ako 2 týždne mám tik v dolnom viečku jedného oka. Už mi to začína vadiť. Existuje na to rýchla pomoc? Akupresúrne body, stopové prvky, alebo homeopatiká?
Oddych očí od PC a TV nepomohol.
oči
radsej pocuvaj hudbu.
napr. Beethovena.
Mam jeden dost velky problem-bolievaju ma strasne oci ak citam,pozeram TV, komp, rozdvojuje sa mi videnie a napuchaju mi oci. Musim sa dost sustredit, aby som videla ostro a nerozmazane. Bola som na roznych vysetreniach, vsetky su negativne. Okuliare mam v poriadku, a tiez aj dioptrie. Viete mi poradit?Vopred dakujem:)
Dug-áno,keď budeš chcceť prestať fačiť,schudnúť,pribrať-to môžeš pomocou akupunktúry.Najviac je vyhľadávaná akup.na chudnutie,menej na odučiť sa fajčiť a najmenej na pribratie.Pretože fajčiari majú slabú vôľu, väčšinou ,hoci na začiatku liečby dosihnú úsporu 40-60%cigariet denne,liečbu nedokončia.O zmenu farby vlasov sa ti postarajú roky-a ako!
Pečeň má veľmi veľa funkcií (asi najviac zo všetkých orgánov) a preto sa aj podiela na vzniku veľa chorôb .Vrhni sa na štúdium akupunktúry,potom ťa to nebude prekvapovať
Tik moze mat viac pricin. Napr. nedostatok mineralov, spanku, stres, prepracovanost alebo len dlhodobe vypatie.
Janík... tusim v kazdej teme do ktorej pises som si vsimol, ze vsetky problemy spajas s podrazdenou pecenou... Predpokladam ze keby som chcel prestat fajcit, schudnut, pribrat, alebo zmenit farbu vlasov, tiez si to mozem riesit akupunkturou, a ukludnenim pecene ... :)
johana,
neviem, či nosíš okuliare a navštevuješ očného lekára. Ale ak nie, a toto ti nie a nie prejsť, tak sa tam vyber. Ja nosím okuliare od troch rokov a pravidelne chodím na prehliadku. Dokonca sa mi v 20 rokoch oči zlepšili. Neverím na žiadne domáce liečby, čo sa týka očí. Jedna kamoška to skúšala a nedopadla moc dobre. Neviem, aké skúsenosti majú ostatní?o:)))))