oči

Kvetinkaa287

Mam jeden dost velky problem-bolievaju ma strasne oci ak citam,pozeram TV, komp, rozdvojuje sa mi videnie a napuchaju mi oci. Musim sa dost sustredit, aby som videla ostro a nerozmazane. Bola som na roznych vysetreniach, vsetky su negativne. Okuliare mam v poriadku, a tiez aj dioptrie. Viete mi poradit?Vopred dakujem:)

janík

Dug-áno,keď budeš chcceť prestať fačiť,schudnúť,pribrať-to môžeš pomocou akupunktúry.Najviac je vyhľadávaná akup.na chudnutie,menej na odučiť sa fajčiť a najmenej na pribratie.Pretože fajčiari majú slabú vôľu, väčšinou ,hoci na začiatku liečby dosihnú úsporu 40-60%cigariet denne,liečbu nedokončia.O zmenu farby vlasov sa ti postarajú roky-a ako!
Pečeň má veľmi veľa funkcií (asi najviac zo všetkých orgánov) a preto sa aj podiela na vzniku veľa chorôb .Vrhni sa na štúdium akupunktúry,potom ťa to nebude prekvapovať

Dug

Janík... tusim v kazdej teme do ktorej pises som si vsimol, ze vsetky problemy spajas s podrazdenou pecenou... Predpokladam ze keby som chcel prestat fajcit, schudnut, pribrat, alebo zmenit farbu vlasov, tiez si to mozem riesit akupunkturou, a ukludnenim pecene ... :)

reina

johana,
neviem, či nosíš okuliare a navštevuješ očného lekára. Ale ak nie, a toto ti nie a nie prejsť, tak sa tam vyber. Ja nosím okuliare od troch rokov a pravidelne chodím na prehliadku. Dokonca sa mi v 20 rokoch oči zlepšili. Neverím na žiadne domáce liečby, čo sa týka očí. Jedna kamoška to skúšala a nedopadla moc dobre. Neviem, aké skúsenosti majú ostatní?o:)))))