Užitie tablety escapelle, ako dalej ?

Príspevok v téme: Užitie tablety escapelle, ako dalej ?
lkjhgf

dobry den
3.2 2013 som mal pohlavny styk s jednym dievcatom, praskol nam kondom v tej najhorsej chvili, ale vecina eakulantu zostala vo vnutri, asi po 11 hodinach uzila tabletku po, chcel by som sa spytat ako mame postupovat dalej, kolko treba cakat s navstevou lekara, kedy by bolo najlepsie spravit tehotensky test, aby bolo na 100% jasne ci tabletka zabrala alebo nie a v akom case po poziti tabletky si budeme uplne isti ci je tehotna alebo nie ?? menstruaciu by mala dostat 13-ho februara, preto ani nevieme ci prave ma alebo nema plodne dni. Vase rady by nam velmi pomohli, lebo s tymto nemame moc skusenosti, vopred vam velmi pekne dakujem.

M 25

aj tu na fore som čítala, že sa stalo, že žena otehotnela aj po použití tejto tabletky .. ale šanca je naozaj minimálna ..
počkaj pár dní, spravte test, radšej aj viac naraz a uvidíte podla toho .. zbytočne nestresujte ..

a aký? to je uplne jedno, teraz sú tie testy všetky velmi dobré .. môžes napríklad dva, či tri rôzne a uvidíš.. a hlavne klud :)

lkjhgf

dakujem za komentare, chcem sa este spytat ze ci je mozne aby bola tehotna, aj ked dostane menzes do 13 februara ? malki by sme sa obavat tehotenstva aj po dostaveni sa menzesu ?

lonely

aj nam sa to stalo...pred mesiacom...tabletku som uzila do dvoch hodin...menzes sa nedostavil ziadny...robila som si test,hned tri,vsetky negativne...teraz ma caka druhy menzes,tak dufam ze ten uz pride tak jak ma:)mne ta tabletka tak rozhodila cyklus ze som vobec nekrvacala,tak som sa bala najhorsieho,ze nezabrala ale bolo to ok...tak sa nebojte aj ked menzes nedostane...a test si moze spravit kedy chce,niektore testy su vhodne uz dva dni po predpokladanom oplodneni...

M 25

hlavne rátajte s tým, že jej tá tabletka rozhádže organizmus, ako aj cyklus. tak nebudte prekvapení, ak príde skôr, či iná , atd ..

Kvety zla

ak nenastanu ziadne komplikacie, nemyslim si ze je nutne navstivit lekara.
menstruaciu moze dostat 13. februara, moze ju ale dostat aj skor alebo neskor. ak ju nedostane do 13. februara, treba spravit tehotensky test. ak bude negativny a nedostane menzes ani do dalsieho tyzdna - dalsi tehotensky test, a vtedy je mozne uz aj uvazovat o navsteve lekara.
vacsinou sa ale (prva) menstruacia po zobrani tabletky po dostavi, problematickejsie je to s nasledujucim cyklom.