Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problem tam dole

Príspevok v téme: Problem tam dole
bubka

pri zarastani chlpkov sa mi vytvaraju take supinky pri korienku chlpku ktore vsak nie su vidno, iba po poskrabani ale inom podrazdeni, potom to opat zmizne. A po tom podrazdeni aj miestami take cervene fliacky, ktore tiez po chvili zmiznu. Ako ked je koza podrazdena. Neviete mi povedat co by to mohlo byt a ako sa s tym popasovat?

Blondula

ja momentalne pouzivam na citlivu pokozku po holeni tiez aviril,ale nie olej ale puder !! kremy a oleje mi podrazdenu pokozku este viac podrazdia....

Kvety zla

ved som ti povedala co je to mykoza. a tie supinky su preto lebo sa ti pokozka hoji.
ale ved ked sa tak obavas ze co to je, zajdi za gynekologom alebo za koznou. ale naozaj nevidim problem, ak ta to neboli ani nestipe.

bubka

mam aviril krem s azulenom...no a nevadi ked sa tie supinky objavuju nie hned po oholeni ale az neskor ked je chlpok uz vyrasteny, este ani vtedy to nesvedci o mykoze?

M 25

canesten len pri mykoze.. na vyrážky po holení je to zbytočné .. tým olejom som si nie istá, ale vyskúšať to môžeš

Kvety zla

ved... to je to zarastanie chlpkov. pokozka intimnych partii je citlivejsia ako napriklad nohy, cize ked sa tam holis, podrazdis si to a potom sa vytvoria cervene bodky.
co ine by si chcela aby to bolo?
mykoza to nie je, to by si vedela - prejavuje sa strasnym svrbenim a palenim, obcas opuchom, scervenanim posvoveho vchodu a vytokom ktory moze byt bud priesvitny a tekuty alebo husty a ako tvaroh.