Ahojte baby,potrebovala by som poradiť.Chcela by som začať používať make-up.Prosím vás vysvetlili by ste mi niekto aký je rozdiel medzi tekutým a práškovým? :D
Make-up
odkial kupujes tie korejske bb a kolko priblizne stoja?
napr. co je u nas na trhu BB krem od Garnieru tak to je o nicom :) no je nieco smiesne akoze tonovacie nič :) korejske bb kremy su krytim porovnatelne s beznymi make upmi
dl - ktore ako, su aj jemnejsie, aj s krytim ako stredne kryci make up, ja mam v poriadku plet, takze nejaky hutny masku vytvarajuci make up nepotrebujem, BB krem ma stredne krytie a najma to zjednotenie pleti, ze clovek vyzera ako porcelanova babika, to sa mi na nom najviac rata, takze kto hlada lahke az stredne krytie odporucam
ale nie su to len take kvazi tonovacie kremy, cisto proste krem s jemne farebnym odtienom plus samozrejme ako si popisala maju tu liecivu schopnost a obsah mineralov. Tak teda ak sa jedna len o krem ako moze mat az taku dobru kryciu silu?
dl - prave korejske bb kremy, nie tie smiesne nahrady, co su u nas v obchodoch :) krasne zjednocuju plet, vyzivuju ju vitaminmi, maju dobre krytie, liecia, je tam toho viac, ja ked si ho dam moja plet vyzera o 5 rokov mladsie
a hlavne, kolko môžeš do toho investovať
ak máš akné, tak to najprv vylieč, nepatlaj si na to teraz makeup, aby ti pleť dýchala .. alebo len niečo lahšie..
nenapísala si nič o svojej pleti ..aká je, prečo chceš používať makeup ...
a v com su napr tie bb kremy take ine od makeupov ked su teraz tak nenormalne popularne a kazdy na nich fici?
aha :) ďakujem :)
potom je kompaktny make up - taky mastnejsi, ale osobne preferujem tekuty a an to puder, alebo bb krem, make up som uz dobre dlho nepouzila, frcim na bb kremoch