Ahojte chcem sa opytat aky mate nazor na volne vztahy? Kedy je podla vas hranica medzi volnym vztahom a normalnym vztahom? Co ano a co nie v takom vztahu? Co to obnasa? A ako sa ma zena v takom vztahu chovat? A ako na takeho cloveka chlapa ktory nema rad vztahy nerad chodi so zenami a v podstate cely zivot mal zatial len take ,,volnejsie vztahy,, az na jeden vazny?!co s takym muzom ma to vobec vyznam tahat ked ja ako zena chcem mat rodinu usadit sa casom ...?!
Co si myslite o ,,volnych vztahoch?
nepodporujem to, ja neviem co na tom niekto moze vidiet ze necham partnera nech si robi co chce, nech jeden den je so mnou a druhy den obstastnuje niektoru inu...vsak to ani nie je partnersky vztah ale skor ina take prilezitosntne nieco..a tak isto sex medzi kamaratmi, to je co akoze?
A hlavne, ako pise Dadula, obaja chcete nieco ine. Nemoze to fungovat.
to, ze by som taky nemala, lebo by mi nic nedaval, vztah ma byt plnohodnotný
Voľný vzťah ,,neexistuje,, a tiež si to isté myslím o kamarátoch, ktorý spolu ,,spávajú,,.
Zvláštne hodnoty platia v dnešnom svete :(
Kazdy vztah ma zmysel jedine v tom pripade, ak obaja zucastneni suhlasia s tym ako ten vztah vyzera. Cize vztah, v ktorom ty budes dufat, ze bude vazny, zatialco pre muza je to iba pohodlny sex a zabava, nema zmysel. Hranice ako take neexistuju, kazdy vztah je iny.
volny vztah myslis sex? Nezavazne nieco?