Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priatel sa sprava divne a ja som ta iniciativna

Príspevok v téme: Priatel sa sprava divne a ja som ta iniciativna
LoveLike

Cate ....

s priatelom sme spolu uz par mesiacov... Cez vikend sme sa spolu prvy krat milovali a bolo to pekne, bol na mna velmi dobry, prvy krat sme spolu prespali niekde, vzdy to bolo len tak u neho doma kym sa dalo ale tento vikend to bola prva nasa spolocna noc. Bol velmi nezny a vsetko.... a ked bol ku mne prituleny, povedal..... JA TA MAM ASI RAD.... a ja len pozeram ze ASI ??? super fakt ... :/

U nas je problem ten, ze ja som ta co sa prva ozyva a vsetko ... napriklad vcera som mu pisala smsku ze mu dakujem za peknu noc a on ze dakuje a tak aaa potom uz na smsku ani neodpisal, vsak preco no nie ? ach ..

A dnes mu pisem, ze sa za nim po robote zastavim, ze som nedaleko a on ze on asi nebude v robote ale ze mi da vediet. A ja ze dobre a este som mu pisala nieco take ze ho mam rada a ze som rada ze sa stretavame a bla bla a on na to> ok, nemozem odpisovat ....

Proste je fajn, ale stve ma, ze ja som ta iniciativna a mam pocit ze ja ho mam radsej ako on mna. Mam ho rada aj cez vsetky jeho chyby, ktore vidim ale snazim sa ich prehliadat ...

On ked je somnou, tak je velmi pozorny mily, hovori ze som nadherna, dlho si hladime do oci a tak... ale cez smsky je nejaky onicom.... a kedyisi bol velice akcny a vypisoval srdiecka pusinky a teraz ja mu napisem peknu sprau a on ze nema cas ...

Ako dosiahnut to, nech on je iniciativny aj on ? Nech ma trosku dobija ? Ja som taka ze sa lahko poddam ale chcem aby bol trosku akcny chapete ?

Diki za rady :))

TinaM

tak je to jasne...ty si pubertacka a on dospely muz. Jednoducho sa to vo vasom priaped bije. Ty ho uhanas a on si nechava odstup.

blecha

je zvláštne, že si sa s ním vyspala a ani ti nepovedal skutočné ľúbim ťa (aspoň)Ty ho máš rada a ako TinaM napísala, rešpektuješ nejaké jeho chyby, po pár mesiacoch? Väčšinou s chyby na svojom milovanom zbadáš až za dlhší čas, ako len pár mesiacov.

Asi by ste sa mali rozísť - ty je nemáš rada, len s ním chceš chodiť, a on ťa má už tiež asi plné zúbky :/

sususu

nepis mu, neozyvaj sa mu...ak bude chciet, tak prijde....ak nie, tak to znamena ze ho to nezaujima... ale ver mi, z vlastnej skusenosti viem, ze AK CHCE, TAK UROBI PRE TO ABY STE BOLI SPOLU VSETKO... muzi chcu dobijat..inak ich to nebavi ....ver mi!

LoveLike

Tak ja neviem ci ho lubim tak velmi.... to je silne slovo, ale mam ho velmi rada a aj naprike tomu ze niekedy napise nejaku hovadinu, tak sa snazim nad tym povzniest...

Noo ja mam 18 a on 32 ...

Ale ked som mu vminule povedala ked sme sa ani nie ze pohadali... tak ja ze kasli an to, ja mam svoj zivot ty svoj a si starsi atd... a on mi ani na to neodpisal ani nic a musela som sa 'doplazit' ja ... ze on sa mi nebude pchat do zadku.. tak keby ma mal rad tak by sa mohol ozvat aj sam odseba alebo co

TinaM

Ved na vsetko si si uz odpovedala. Ako ma byt iniciativny, ked ty ho nenechas ani dychat? Inak, kolko mate obaja rokov? Nie kazdy hned vyznava lasku, nie kazdy ma chut cele dni si sms-kovat. Co je pre teba dolezitejsie: romanticka sms alebo to,aky je ked ste spolu?
Pises, ze ste spolu par mesiacov a ty uz musis tolerovat nejake chyby? Si si ista, ze ho lubis, alebo si to len nahovaras?