Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priatel sa sprava divne a ja som ta iniciativna

Príspevok v téme: Priatel sa sprava divne a ja som ta iniciativna
LoveLike

Cate ....

s priatelom sme spolu uz par mesiacov... Cez vikend sme sa spolu prvy krat milovali a bolo to pekne, bol na mna velmi dobry, prvy krat sme spolu prespali niekde, vzdy to bolo len tak u neho doma kym sa dalo ale tento vikend to bola prva nasa spolocna noc. Bol velmi nezny a vsetko.... a ked bol ku mne prituleny, povedal..... JA TA MAM ASI RAD.... a ja len pozeram ze ASI ??? super fakt ... :/

U nas je problem ten, ze ja som ta co sa prva ozyva a vsetko ... napriklad vcera som mu pisala smsku ze mu dakujem za peknu noc a on ze dakuje a tak aaa potom uz na smsku ani neodpisal, vsak preco no nie ? ach ..

A dnes mu pisem, ze sa za nim po robote zastavim, ze som nedaleko a on ze on asi nebude v robote ale ze mi da vediet. A ja ze dobre a este som mu pisala nieco take ze ho mam rada a ze som rada ze sa stretavame a bla bla a on na to> ok, nemozem odpisovat ....

Proste je fajn, ale stve ma, ze ja som ta iniciativna a mam pocit ze ja ho mam radsej ako on mna. Mam ho rada aj cez vsetky jeho chyby, ktore vidim ale snazim sa ich prehliadat ...

On ked je somnou, tak je velmi pozorny mily, hovori ze som nadherna, dlho si hladime do oci a tak... ale cez smsky je nejaky onicom.... a kedyisi bol velice akcny a vypisoval srdiecka pusinky a teraz ja mu napisem peknu sprau a on ze nema cas ...

Ako dosiahnut to, nech on je iniciativny aj on ? Nech ma trosku dobija ? Ja som taka ze sa lahko poddam ale chcem aby bol trosku akcny chapete ?

Diki za rady :))

Agnes999

Kazdy zenac co si chce len smyknut vedla bude na tu svoju nadavat a ohovarat ju. Ved jak inak by dostal do postele mlade masko? A mlade su furt blbe a naivne, a furt im na to skocia. A ten tvoj hovori o svojej aj obdivne, co je myslim jasny dokaz, ze ju ma rad. A okrem toho, hovori sa, nerob druhym to, co nechces, aby robili tebe. Ked ty budes mat 30, budes mat muza a dieta, ako sa ti bude pacit, ked vam bude nejaka mlada pipka rozbijat vztah? To si nemozes najst nejakeho slobodneho, bezdetneho?

Kvety zla

ale ved naco by sa ta teraz zbavoval? ved uz ma istotu ze s nim budes spavat, no nebude teraz balamutit dalsiu 18tku aby sa s nim vyspala ked ma uz teraz teba namotanu. a ved ta ma aj asi rad, tak co.
od rodiny neodide. ty mozes byt jeho "frajerka" ale rozumej pod tym to, ze s nim budes spavat a ovela viac necakaj.
skonci sa to pre teba zle, a bude to velmi boliet. budete spolu dovtedy, kym budes prenho zaujimava, akonahle ho zacnes nudit tak si najde ine naivne dievcatko na suloz.

Truffla

Okej tak takto... Spravila som co som spravila ....
Dnes mi sam od seba dokonca zavolal ze co robim a ako sa mam ...

Predstavil ma avojmu najlepsiemu kamaratovi, u ktoreho sme prespali a povedal mu ze toto je moja nova frajerka.... On stale nadava na tu svoju a ze jak odide atd aj ked mi hovori ze sam nevie ako to bude. Takze ci odide, to je uplne ze otazne...

Ked sme tam boli v ten vecer, bol na mna velmi dobry, ulozil ma spat, ked videl ze som unavena a hladkal ma po tvari, dal mi pusu na celo a nechal ma spat. Potom prisiel lahol si ku mne a pritulil sa ku mne. Nad ranom sme boli obaja hore a on povedal ze nebude robit nic co ja nechcem a ze nemam byt v strese ... Ale ja som povedala ze mozme teda... Tak sa to stalo.

Hovoril mi celu noc ze ma ma asi rad... Ja neviem co to znamena, on sam nevie ... Ale vravel mi ze stale citi k svojej priatelke obdiv lebo mu porodila syna.

Mam ho rada a viem ze je to vsetko komplikovane....
Ale podla mna ma nechcel len pre jedno.
Keby hej, dnes sa neozve a tak....

Marsmeloun

a , teraz ked som si prečítala ten vek :D :D , že nemá doma ženu a deti ? :D :D je jasné , že to nebere vážne ... a ty si naivná a on je rad , že má mladu žabku :D :D