Dobry vecer, mam 20 rokov, mal som svoju prvú frajerku rok aj pol, rozisli sme sa, pol roka sme sa nevideli a nasledne sme sa zacali stretavat a dohodli sme sa že sa budeme stretavať pokial to bude možné.
Rozišli sme sa po jej chybe, niekolko nasobnej a nasu buducnost sme videli velmi, velmi blede, bolo to nelogické, ale časom , ktovie ....
Je krásna, nadherná , nepoznam krajšiu ženu. Ale popravde vo svojej buducnosti som ju nevidel. Nezaoberal som sa tým, raz som dufal že možno... daval som tomu šancu. Neviem si predstaviť že budem s inou nikto ma fyzicky nepritahuje, nikto sa mi nezdá taky pekny ako ona, a nieje to len platonicka laska z toho som uz vytriezvel, ona je fakt nadherna ...
Počaš polroka čo sme sa rozišli som nemal na inú ani pomyslenie, a to som vedel ze ona s inymi bola... Nemam proste na iné ani myšlienky ...
Teraz povedala ze sa mi strasne boji povedat ze si s jednym chalanom rozumie dost dobre, ze nevie čo tam bude, že sa bozkavali... Povedala mi že ma ma velmi rada možno aj viacej.
Mám brata 30 ročny chlap ,uspesny, skvela praca je pekny. Ma zenu a dieťa, niekedy premýšlam. Že ked som ho poznal ako mladeho chalana, zaujimal sa o fakt pekne baby, jednu aj takú mal. Avsak s touto zenou ostal, neni ani krajsia, podriemer... Je naladova často sa aj hadali ...
Pytam sa sam seba. Rezignoval on v duchu a povedal si sam, že na toto nemám, ostanem radšej s \'druhou ligou\' ? Žijete niekdo z vás starších tak že viete , že s byvalím vam bolo lepšie , že radšej by ste boli s ním ? Či príde neskorej laska, a laska je ako laska bude rovnaka a silná ako táto... Prva laska je vraj tá naj, ja som v nej bol dva roky ... Čo ak o par rokov zistim ze toto pre mna bolo to najlepsie ? Aké mate skusenosti s prvou laskou a naslednymi zalubeniami ? Fakt uprimne hovorte... Lebo teraz mám pocit že ludia žiju dosť často vo vztahu, ale vedia že tu je niekto s kym (by) boli stastnejší... Človek istotne musí porovnávať ... a už to nieje ono .. či ?
Co ak už sme tú najlepsiu lasku už zažili ?
vidno kamo ze si este nezazil to "prave" to ze je dievca tak nadherne ako vo sne neznamena ze s nou budes mat stastny vztah alebo co :). aj take porovnavanie prva a druha liga, co si maly?... chapes ze su aj ine veci ako vyzor? uvedomujes si ze existuju aj rozdielne vkusy? pre mna su otazky co keby nepodstatne, veci nevratis spat, myslim si ze veci sa deju z nejakeho dovodu , treba aby sa toho clovek nejako chopil alebo sa nejako poucil a zivot ide dalej. a tiez verim tomu ze ak celym srdcom po niecom tuzis, nakoniec budes nejakym sposobom uspokojeny
v prvom rade dakujem za prečitanie a odpovede, nechcem nech sa dostavame do roviny uražok aťd...
no povrchny, ja nemám problem bez okolkov priznat ze pre mna je fyzicka pritazlivost dost doležitá, nebudem hovorit ze nieje ako hovoria niektorí...
ja neviem ostatní o nej nehovorili ze to je nejaky extra kus , ale mne sa zdal najradsej som ju mal nenamalovanu neupravenu... čiže nešlo mi o len nech je ta navjacsia kočka..
popravde ona má ešte len 18 chodili sme spolu od jej 16 tich, je este nevyburený typ, a spravila v nasom vztahu viacero chýb ktore nesmierne lutuje a hovorí mi o nich dodnes s plačom ... Odpustil som jej velke prehrešky a bavim sa s nou a chcem jej pomahať nadalej čiže, nejde mi len o jej krásu... a možem sa spytat kolko mily trvala ta tvoja prvá laska ? lebo su prvé lasky, mesačne alebo dvoj-mesačne, ja som s nou zažil prvu pusu, lasku, milovanie a skoro dva roky ... a nieje to laska 15 ročnej baby ktorej sa pači chalan dva mesiace...
- no praveze ja ten typ na uzivanie si niesom, ja som typ ktory je najradsej so svojou laskou je vecer doma, pripraví jej veceru stara sa o nu rozmaznava ju , a stravia cely vecer pri pozeraní filmu... je to pre mna najlepsia predstava straveneho vecera, ziadna party, uzivanie si flirt a ani nic to nenahradí ...
- druha liga nebola myslena len vzhladovo, ale celkovo ako človek, mal som možnost skončiť s paradnymi babami, isli po mne barjake kočky, ale mna ničim žiadna nezaujala, preto som to ani neskusal, ani ma to nenapadlo v dany okamih... bozkaval som sa s dvomi babami v živote... a to o mna zaujem celkom si trufam povedat že je ...
S "druhou ligou"? To ti tak záleží na tom mať krásnu priateľku?
vieš tu sa zase dostávame k tomu čo je to laska a šťastie .. pre každého je to individuálne ... ty velmi davas do popredia jej fyzickú krasu a príťažlivosť .... si este mladý a mas iné priority ako muž v starsom veku podla mna ... a časom sa aj mení pohlad cloveka na vzťahy ..... v 20 mas potrebu si možno poriadne užiť , mať co najvecsiu kočku ... ale co ak neskor budes mat viac rokov , príde na teba už potreba sa aj usadiť ... a tak ... a žena a možno aj sa časom zmeníš ... proste je to strasne na dlho ... a u každeho je to individuálne ... pe niekoho je prvá laska aj ta prava , pre niekoho nie ....a žena aj ked výzorovo je to podla teba pod priemer ... je mžno pre niekoho tá najkrajšia na svete ... to ako je to u teba .. to už musíš zistiť ty :-)
tak za prve, vo svojom prispevku stale hovoris o krase..tu najvacsiu lasku predsa nemusis zazit s tou najkrajsou osobou. ak to tak citis, tak asi patris medzi tych povrchnejsich ludi..
plus ja, aj vela ludi v mojom okoli uz davno s prvou laskou nie su,mali od nej vela dalsich vztahov a takmer vzdy o prvej laske hovoria (aj ja hovorim) ze to nebolo v porovnani s tym, co maju (mam) teraz, nič.
ja som si pri prvej laske myslela, ako strasne ho lubim,ale len som si to nahovarala a s tym co mam teraz sa to neda absolutne ani len porovnat.
ja mám čas ... :)
sú ludia ktorí takto žijú, vlastne skutočne štastní ? velmi sa bojim že takto skončím aj ja... Ano možu mat ženu , deti, sú vysmiaty a možno na kratke obdobie aj uveria tomu že sú vlastne štastný ale ono to prejde ...
james bond, možem sa spýtať osobnú otázku ? kolko rokov cca máš ? si vo vztahu ? keby je možne mihnutim prutika niečo zmeniť, bol by si s inou ? ide mu tu o osobné skúsenosti ... tak hovor prosim :)
moze to byt tak ako pises ale aj nemusi, clovek asi preziva prvu lasku naintenzivnejsie, ale maloktora prva ostane aj posledna, clovek uz mozno berie dalsie vztahy s vacsou rezervou, ono to tak mozno ma byt niekedy ze si s inou, ktora vies ze ti vyhovuje vo vela veciach, ale taka tvoja romanticka laska je niekde inde, ale vies ze spolu byt nemozete, tema na dlhe polemizovanie