Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co ak už sme tú najlepsiu lasku už zažili ?

Príspevok v téme: Co ak už sme tú najlepsiu lasku už zažili ?
čoak ?

Dobry vecer, mam 20 rokov, mal som svoju prvú frajerku rok aj pol, rozisli sme sa, pol roka sme sa nevideli a nasledne sme sa zacali stretavat a dohodli sme sa že sa budeme stretavať pokial to bude možné.
Rozišli sme sa po jej chybe, niekolko nasobnej a nasu buducnost sme videli velmi, velmi blede, bolo to nelogické, ale časom , ktovie ....
Je krásna, nadherná , nepoznam krajšiu ženu. Ale popravde vo svojej buducnosti som ju nevidel. Nezaoberal som sa tým, raz som dufal že možno... daval som tomu šancu. Neviem si predstaviť že budem s inou nikto ma fyzicky nepritahuje, nikto sa mi nezdá taky pekny ako ona, a nieje to len platonicka laska z toho som uz vytriezvel, ona je fakt nadherna ...
Počaš polroka čo sme sa rozišli som nemal na inú ani pomyslenie, a to som vedel ze ona s inymi bola... Nemam proste na iné ani myšlienky ...
Teraz povedala ze sa mi strasne boji povedat ze si s jednym chalanom rozumie dost dobre, ze nevie čo tam bude, že sa bozkavali... Povedala mi že ma ma velmi rada možno aj viacej.
Mám brata 30 ročny chlap ,uspesny, skvela praca je pekny. Ma zenu a dieťa, niekedy premýšlam. Že ked som ho poznal ako mladeho chalana, zaujimal sa o fakt pekne baby, jednu aj takú mal. Avsak s touto zenou ostal, neni ani krajsia, podriemer... Je naladova často sa aj hadali ...
Pytam sa sam seba. Rezignoval on v duchu a povedal si sam, že na toto nemám, ostanem radšej s \'druhou ligou\' ? Žijete niekdo z vás starších tak že viete , že s byvalím vam bolo lepšie , že radšej by ste boli s ním ? Či príde neskorej laska, a laska je ako laska bude rovnaka a silná ako táto... Prva laska je vraj tá naj, ja som v nej bol dva roky ... Čo ak o par rokov zistim ze toto pre mna bolo to najlepsie ? Aké mate skusenosti s prvou laskou a naslednymi zalubeniami ? Fakt uprimne hovorte... Lebo teraz mám pocit že ludia žiju dosť často vo vztahu, ale vedia že tu je niekto s kym (by) boli stastnejší... Človek istotne musí porovnávať ... a už to nieje ono .. či ?

čo ak?

- hej, ja si to uvedomujem ,aj si myslim ze keby fakt za to stojím, správa sa inak ...
A nebol som ja ten čo nadviazal kontakt a chcel sa vratiť (viacej-krát)...
- hento čo si napisal spravila len raz ...

lonely

doubledog-trefne!!!sto bodov,klobuk dole:)
zeny tu vypisuju traktaty,analyzuju na dvesto riadkov a prides ty a v dvoch vetach vystihnes presnu podstatu...wau:)

doubledog

hlavne si kamo uvedom, ze druha liga si v tomto pripade ty :)

tvoja baba sa bozkava s inymi, obcas im opita vyfajci, kazdu chvilu sa s tebou rozide a ty jej potom pripravis veceru a pozeras s nou filmy (alebo to mas aspon v plane).

ked budes mat 30-35 a zostanes takyto, tak skoncis ako manzel nejakej zeny, co sa uz ukludnila a potrebuje mat rodinu, lebo ju uz nebavi trtkat s kadekym a biohodiny tiez zacali hlasno bit.

TinaM

Ach prva laska...moja trvala 3 roky- na strednej, po maturite som to "vzdala". Bola intenzivna, bezstarostna (hoci vtedy sa mi to tak nejavilo, dnes uz viem, ze "problemy" sme si vytvarali len sami, take zabo-mysie vojny :). Vsetko bolo krasne, ruzove okuliare, v usiach svadobne zvony, nenormalna pritazlivost...A v tom si clovek uvedomi, ze s tymto clovekom nemoze byt do konca zivota. Ludia sa vyvijaju, pocas dospievania asi najviac. A menia sa. Teraz, po 5 rokoch od rozchodu s mojou prvou laskou, zijem s priatelom, planujeme buducnost, ale tak pozvolne. Sme spolu dva roky. Moja skusenost- nie, uz nikdy som nezazila taku "uzasnu" lasku, ako bola moja prva. Ale nie je to tym, ze on bol ten pravy, ale tym, ze moj pohlad na svet sa zmenil. Uz nie som blazniva teenagerka, uz som dospela zena. Mam ine priority, inak myslim. A som stastna s mojim priatelom a uz nelutujem, ze moja prva laska nevysla :)

Iba Katka

Si ešte mladý, aby si vedel, či táto bola naozaj tá pravá, ale jedno ti poviem. Keď ste sa už takto rozchádzali a schádzali, tak to dlhodobo nemalo význam. Takéto lásky nikdy nevydržia večne.

Čo sa týka vzťahu tvojho brata. Ty nevieš, ako to celé je a ako to bolo. Možno tie krásne ženy z minulosti boli hlúpe. Možno si s nimi nerozumel. S touto sa možno háda a nie je podľa teba taká pekná, ako tie jeho ex (jemu sa však páčiť môže viac), no s nou chce byť. A možno fakt nie je šťastný v tom vzťahu.

Inak k tej tvojej najkrajšej ex..."Teraz povedala ze sa mi strasne boji povedat ze si s jednym chalanom rozumie dost dobre, ze nevie čo tam bude, že sa bozkavali... Povedala mi že ma ma velmi rada možno aj viacej." To akože načo ti toto hovorila? Veď to je doslovne citové deptanie písať niekomu, o kom vie, že ju ľúbi, že sa s niekym iným bozkávala, ale jeho má radšej. Nevie čo od rozkoše? Síce možno je pekná, ale z tohto usudzujem, že je buď hlúpa alebo manipulátorka. A teraz si vyber, čo je horšie.

Ty vo svojom živote spoznáš ešte toľko žien, že až. A možno táto je ozaj z nich najkrajšia. Ale čo z toho, keď nemá charakter?

čo ak?

agnes čo ak by si si to prečitala všetko a potom začala písať... hovoril som nechcem nech sa to dostane do roviny uražok a nadavok... išlo mi o to nech ludia hovoria ci zijú v skutocnosti s tym s kym su najradsej , vlastné skúsenosti ... mily ... asi mas pravdu, hovorí ze ma ma velmi rada mozno viacej , s nim nieje nic isté, akoze , problem je ze ona ma chcela spat ale ja som nemohol... Keby poviem pravdu vyzera to tak jednoducho ... ale poviem, zacali sme si spolu bola s inym, ale to sme spolu nechodili, potom sme spolu rok chodili a stretavala sa s byvalim, co sme sa na mesiac rozisli a bozkavala sa s nim, potom sme sa dali dohromady, hovorila stale ze ma lubi neuveritelne, ze som jej prva laska... od 16 tich je zadana, asi nemala kedy si užiť, a aj to som jej odpustil a nakoniec ma opitá podviedla ze mala or.sex s inym, strasne toho lutuje vobec to nebol umysel, s nim nikdy nic nema nemala ani mat nebude ... bola na molm on zacal, ona si skoro nic nepamata, nieje to ospravedlnenie, preto som s nou skončil, lenze po pol roku viem ze k nej citim stale nieco viac a ked mi hovorila ako ona stale na mna myslela a pisala mi co mi pisala... nehovorte mi ze som s nou vdaka jej krase, nema vahu ani vysku ani, barco ine ako modelky, proste pre mna , celkovo jej vystupovanie a to vsetko, bola nonormalne krasna ... ona ma vzdy chcela ziskat spat ja som hovoril ze nie nechcem, lebo vedia co mi spravila viacej krat ludia v mojom okoli nemaju ju radi, ani rodicia ... ale ja v dusi by som chcel, ale musela by mi dokazat casom ze uz je to iné ... a teraz ked povedala ze je tu osoba s ktorou si velmi dobre rozumie... tak ma to nejako zložilo :-/

mily22

no moja prva laska bola v 19tich a trvala cca rok a pol. tiez to bol moj prvy, myslela som si,ze s nim raz budem mat deti a vsetko,lebo bol starsi, mala som dost ruzove okuliare,ale v kutiku duse som vedela,ze tam nieco skripe. chvalabohu mi dal kopacky. chvalabohu pre to, lebo ja by som to nikdy nedokazala, a chvalabohu preto,lebo som aj vdaka tomu mohla zazit nieco omnoho omnoho lepsie.
ale tu nejde o to,ako som to mala ja,alebo niekto. len hovorim,ze nie vzdy to prve je aj najlepsie.
a myslim si, ze ani ta tvoja priatelka alebo co to je asi nebude to najlepsie,kedz sama nevie co chce,a riesi inych muzov..

Agnes999

ty si este nezrele decko a vobec nevies co je to laska, co je to lubit. jedine o co ti ide je, aby si mal najkrajsiu osobu na svete, alebo aspon v sirom okoli, nejaka priemerne pekna je pre teba druha liga, s ktorou sa nebudes zahadzovat. Tvoj brat uz asi pochopil, ze fyzicka krasa nie je to najdolezitejsie, ze ovela dolezitejsia je vnutorna krasa. Ty ho ale vobec nechapes a tiez vobec nechapes o com su vztahy. Aj tak nikdy nebudes dlhodobo stastny, lebo ziadna zena nebude navzdy pekna.

čo ak?

a jej vzhlad nieje to najdolezitejsie, ved predsa keby mi ide o to tak sa nestane to ze po pol roku ma omylom prezvonila a mne islo srdce z hrude vyskočiť ... o vzhlad mi neslo , mala kopu zlych vlastností, v podstate bola opak zeny aku som si predstavoval... ale neuveritelne sme si sadli, boli sme take male prasiatka, vedeli sme ze mozeme povedat barco a aj barco drsne ... a a mohli sme si to navzajom dovolit pourazat sa, aj barjak drsne, ale vedeli sme ze sa beztak milujeme a smiali sa pritom ked si to hovorili :) proste sme si skvelo sadli ... boli sme k sebe 100% uprimný... a nechapem tu prepojenost medzi nami, mam dost dobru schopnost citit, a neviem nechapem to, ona sa ma boji pre tuto moju schopnost, po mesiaci odluky som jej napisal ze citim ze sa nieco stalo vecer zle, lebo som zrazu nemohol spat a myslel na nu, priznala sa mi ze bola s inym, ja som jej povedal aj meno chalana , pritom nemala s nim nieco zacate ani nebolo nic okate ...potom taketo veci sa mi stali viacej krat ... naposledy vcera zrazu sa mi pokazila nalada, bol som na zabave a myslel na nu, mal som potrebu jej zavolat ze nieco neni v poriadku, zavolal som jej a zdalo sa ze vsetko je okey, ale dnes, stale nanic nalada a povedala ze vcera sa zblizila, a mozno nieco bude medzi nou a jednym jej kamaradom, ze mi nechce ublizit a bojí sa mi to strasne povedať ,ze ma ma strasne rada a chce sa stretavat dalej ... ja som to citil, a taketo srandy sa mi stali už ale 3-4 krát, za čo sa ma bojí a podozrievala
par krat či ju sledujem či čo :D

čo ak?

ešte raz a kratšie ! DRUHOU LIGOU som nemyslel ženu, vzhladovo, ale zenu ako celok, až potom mi došlo že podobne veci sa hovoria v tych americkych teenegerskych filmoch... nebolo to vobec ale vobec tak myslené ... :) len som nevedel ze proste, mas babu je krasna rozumiete si vsetko je paradne, nechas ju a potom mas druhu babu ktora neni tak krasna casto sa hadate , je casto mrzuta, a ma kopu nie velmi dobrych vlasnosti, tak som chcel porovnat ze toto je inyc typ baby, a použil som iná liga...