ktore konkretne sampony su bez parabenov a silikonov, najme tie ktore sa daju kupit v drogerii?
Šampony bez parabenov
TIMOTEI je bez a neni drahy, stoji tak jak ostatne (bezne) sampony
Ja uz pouzivam tiez kozmetiku bez parabenov, sampon si kupujem tento zdravie-drnona.sk a som s nim spokojna
garantujem ti, ze akykolvek sampon bez parabenov a silikonov to bude mat na sebe nacapene konskym pismom... vyrobcovia sa radi chvalia ked nahodou vyrobia nieco co je mensi humus ako ostatne veci takze sa neboj zeby si nic nenasla... konkretne ja som mala schaumu 7 bylin, syoss na farbene vlasy a tusim aj daku baleu bez silikonov/parabenov... staci len mrknut na predne etikety... aj ked zalezi od toho ake mas vlasy, vacsinou tie sampony na suche alebo nepoddajne vlasy mavaju silikony aby ich zjemnili, v samponoch na mastne vlasy ich je pomenej lebo to vlas zatazuje
pretoze v lekarni stoja viac a ked si casto umyvam vlasy, tak ho rychlo miniem. cize aby som sa aj doplatila
my mame doma od Yves Rocher
ako ktore
asi preto, ze v drogerii stoja sampony 2 eura a v lekarni aspon 10eur...
a preco nie z lekarne? Tam ich mas kopec a mas sa aj koho opytat (myslim, ze vichy, la roche, bioderma...a mnoho dalsich je takych)
musis ist do drogerie a precitat si zlozenie, moja