Idem na liečenie s PPP na Kramáre poviete mi ako to tam prebieha?

Príspevok v téme: Idem na liečenie s PPP na Kramáre poviete mi ako to tam prebieha?
Caaaroline

Ahojte, prosím vás kto by mi bol ochotný napísať ako to tam chodí ?
Ako sa tam stravuje koľkokrát, môže sa tam fajčiť aj keď mám 16 ? sú tam aj iní pacienti okrem poruchy PPP ?
Lekári sú v pohode ?
Chcem sa liečiť, len veľmi sa bojím, že priberiem :(( keby si predstavím, že mám vážiť nejakých 56 kg z mojich 48 idem sa zblázniť :(

Caaaroline

asi máte pravdu, cítim sa so silami úplne na dne .. idem vo štvrtok .. mojej psychologičke som ja ako prvá navrhla liečbu, lebo chcem snáď mi pomôžu :( dakujem aj tebe sheila :))

sheila.

Caaroline,ahoj.
EvaEvca ma pravdu,prvy krok k uspesnej liecbe je zmierenie sa s faktom ze sa musis dostat na svoju zdravu vahu. Ber to takto, nie ze PRIBEREM.. priberat mozu ti ktori tlstnu.. ale ty budes len naberat silu k zivotu vo forme kil. Uvidis, ked budes mat ziviny bude sa zdar svet krajsim. Kedy ides? Drzim palce. Musis byt velmi silna.

Caaaroline

Určite si pozriem :) dakujem ..
Evka, ja tam chcem ísť, len sa toho bojím. A práve s tým mi tam majú pomôcť, tak by som bola rada, keby si na mňa tak nevyletela .. a dakujem za pranie, budem potrebovať :)

EvaEvca

Ani tam nechod. Ak sa chces vyliecit, v prvom tade si uvedom, ze bez pribratia to nepojde!!!! Je tu milion tem o tom uz. Musis chciet, inak to mas zbytocne. Nechod tam preto, lebo ta posielaju. Nema to vyznam, nevyliecia ta, pokual nechces. Pretoze ak tam priberies a nechces to, tak sa vratis odtial a pojdes si opat starym chodnickom... Tak si to premysli najskor riadne. Vela stastia...

dl

poznas spevacku demi lovato? vygoogli si nieco o nej a odporucam ti pozriet jej dokument stay strong 2012..mozno ti to pomoze. Tiez si tym presla a rozprava o tom ako sa jej to podarilo zvladnut a ako sa zacala inac na seba pozerat.