Ahojte, prosím vás kto by mi bol ochotný napísať ako to tam chodí ?
Ako sa tam stravuje koľkokrát, môže sa tam fajčiť aj keď mám 16 ? sú tam aj iní pacienti okrem poruchy PPP ?
Lekári sú v pohode ?
Chcem sa liečiť, len veľmi sa bojím, že priberiem :(( keby si predstavím, že mám vážiť nejakých 56 kg z mojich 48 idem sa zblázniť :(
Idem na liečenie s PPP na Kramáre poviete mi ako to tam prebieha?
asi máte pravdu, cítim sa so silami úplne na dne .. idem vo štvrtok .. mojej psychologičke som ja ako prvá navrhla liečbu, lebo chcem snáď mi pomôžu :( dakujem aj tebe sheila :))
Caaroline,ahoj.
EvaEvca ma pravdu,prvy krok k uspesnej liecbe je zmierenie sa s faktom ze sa musis dostat na svoju zdravu vahu. Ber to takto, nie ze PRIBEREM.. priberat mozu ti ktori tlstnu.. ale ty budes len naberat silu k zivotu vo forme kil. Uvidis, ked budes mat ziviny bude sa zdar svet krajsim. Kedy ides? Drzim palce. Musis byt velmi silna.
Určite si pozriem :) dakujem ..
Evka, ja tam chcem ísť, len sa toho bojím. A práve s tým mi tam majú pomôcť, tak by som bola rada, keby si na mňa tak nevyletela .. a dakujem za pranie, budem potrebovať :)
Ani tam nechod. Ak sa chces vyliecit, v prvom tade si uvedom, ze bez pribratia to nepojde!!!! Je tu milion tem o tom uz. Musis chciet, inak to mas zbytocne. Nechod tam preto, lebo ta posielaju. Nema to vyznam, nevyliecia ta, pokual nechces. Pretoze ak tam priberies a nechces to, tak sa vratis odtial a pojdes si opat starym chodnickom... Tak si to premysli najskor riadne. Vela stastia...
poznas spevacku demi lovato? vygoogli si nieco o nej a odporucam ti pozriet jej dokument stay strong 2012..mozno ti to pomoze. Tiez si tym presla a rozprava o tom ako sa jej to podarilo zvladnut a ako sa zacala inac na seba pozerat.