Artroskopia kolena

Robin68

ja som bol nedávno na artroskopii kolena a žiadnu hadičku som už nemal,myslím si že hadičky na odvod tekutiny s kolena sú už mynulostou,ale záleží možno aj na tom kde ti to budú robit a čo ti budú robit ,od toho záleží aj doba rehabilitácie,lebo Artroskopiou sa v tom kolene dá robit vela problémov a podla toho trvá aj doba liečenia a rehabilitácia,ked máš len meniskus tak to je to najlahšie,za také 2týždne je dobre ale záleží aj od veku,takže ked neviem niečo bližšie tažko sa radí ale bát sa nemusíš !!!

Xavi10

na liečbu enzýmami používajte len wobenzym a nie rôzne napodobeniny alebo podobné prípravky. V čechách teraz nejaký produkt, ktorý sa tváril ako wobenzym stiahli z obehu, lebo to bol podvod.

lana66

Lienka, ja by som ti odporučila podpornú liečbu enzýmami na rýchlejšie a bezproblémové zotavenie. Enzýmy zmiernia opuch a bolesť a zabránia prípadnej infekcii. Dobrý je na to wobenzym, začneš ho užívať čo najskôr po operácii, určite sa pora- aj s lekárom, podľa mojej skúsenosti každý dobrý lekár vie čo je wobenzym. Určite ti poradí s dávkovaním a od kedy ho užívať.

ja12345

Samotna operacia nic nie je, bolest nebudes citit ani ked sa zobudis, najhorsie je ten vyvod z kolena co ti pojde, taka hadicka a na konci je vrecusko kam ti bude odtekat krv, to ti vyberu na druhy den po operacii, to bolelo asi jedine. Tak jak povedala Inga22. Ale hlavne sa nestresuj. Ani ten vyvod nebude az tak boliet, ak ti to vyberie niekto sikovny a nie nejaky debil- zalezi od doktora, niektori su fakt nesikovny, zalezi kto ti to bude robit.

Inga22

Lienka, nie je to take strasne. Uspia Ta, zobudis sa a ani nebudes vediet, ze sa nieco s Tebou dialo. Teda, kym som nezbadala vyvod z kolena :). Samotne vyberanie bolo najhorsie. Ale da sa to zvladnut. Inak celkovo artroskopia ok.