Akutna bolest kolien a vysoke hodnoty ASLO

Príspevok v téme: Akutna bolest kolien a vysoke hodnoty ASLO
pia

Dobry den vsetkym, chcela by som poprosit o radu lekara. Mam 26 rokov a nikdy som ziadne problemy s bolestou kolien nemala. Minuly rok mi pri nahodnych krvnych testoch na imunologii bolo zistene vysoke aslo 800, o mesiac 900. Nebolo to nijak liecene, lebo som nepocitovala ziadne obtiaze. teraz posledne dva tyzdne mam silne bolesti kolien, prislo to nahle, mam bodavu pichavu bolest,akoby lámavú bolesť ked som najma v klude, lezim alebo sedim..... a pritom chodim do prace. opuchnute ani horuce klby nemam.desim sa najhorsieho, ze skoncim o barlach s reumou. Co mam robit? moja obvodacka mi dala na vysoke aslo BISEPTOL-kontrola ASLO o 3 tyzdne na reumatologiu som objednana az 18.2 skor to neslo, fokus sa nenaisel nikde, bola som na kopec vysetreniach (zubne, gyn, sono brucha, krcne.....)CRP som mala v poriadku aj nejaky reumatoidny faktor z krvi vysiel v poriadku.je to strasne neprijemne.

amanda23

este som zabudla napisat, ze po nespocetnych vysetreniach u mna to uzatvorila obvodna, akoze niektori ludia maju zvysenu teplotu, ze to je normalne, lenze ja som bola ako zbity pes, ked som zila s tou teplotou roky, iba sem tam bez nej a to bola ulava...Ked som jej to povedala, uz pozerala na mna ako na hypochondra a ze to moze byt chronicky unavovy syndrom. Takze vyber mandli nepomohol a to som si tolko vytrpela...

amanda23

tak tak, len si pozhanaj, co ti radi RNG,vytrvaj v tej liecbe, aj ked to bude nadlho, lekari ti nic nezistia podobne ako mne a to som asi bola vsade na vysetreniach, kde sa dalo..

RNG

Pia, dnes existuju rozne spteptokoky a ich rozne odrody, co su na atb rezistentne, tj atb na nich nezabera.
Preto odporucam ucinnejsie a sirokospektralnejsie potravinove doplnky, ktore casto zaberu aj na atb vzdorujuce kmene bakterii plesni , candid a ine mikroby.
Citricidal je momentalne sporny co sa tyla ucinnosti, lebo pred par mesiacmi napr firma NutriBiotic zmenila formulu svojho GSE, co bol povodny 33% citricidal a dosial nemam spravu, ci povodna firma , co vyraba citricidal(BioChem Research) bola za tym alebo ci ti este stale vyrabaju povodny horky citricidal.
Samozrejme hladat tieto vyrobky na Slovensku v lekarnach je marne, dostanes ich zo zahranicia len cez internet a to nie z lekarni, ale roznych doplnkovych obchodov.

pia

RNG: ten citricidal sa da kupit na slovensku popripadne objednat? Atb som este len zacala uzivat, som alergicka na pnc tak mi dala Biseptol np nevem ci je Biseptol zrovna ucinny na streptokoky b.

RNG

Vysoke ASLO je dokaz, ze mas niekde v tele silnu streptokokovu infekciu a ze ju musis potlacit . Zato, ze lekari nenasli kde ju mas, to neznamena, ze ju nemas. Ked ti atb nezabrali tak je to nejaka atb rezistentna/odolna forma, mozno L-forma alebo biofilm, takze na odmaskovanie musis brat nielen antibakterialne, ale aj odmaskovac, ako napr NAC(2 x 600 az 1200 mg denne) a carvacrol z oreganoveho oleja(3 x 200 mg carvacrolu) a tiez zaroven povodny(horky) citricidal, 35 kvapiek do litra vody, pit postupne cely den po malych glgoch
Casto sa infekcie v tele zdrzuju pri znizenej imunite, co moze byt dokazom napr infekcie boreliozy, chlamidii a podobne, ktore sa casto nedaju dost dobre zistit sucasnymi metodami.
Tam odporucam brat Samento alebo extrakt z olivovych listov(davka 3 x 300 mg oleuropeinu)