Terapia epilepsie

Príspevok v téme: Terapia epilepsie
Leticia11

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať a poradiť ohľadom Vašich skúseností s alternatívnou terapiou epilepsie. Zháňam prakticky všetky možné informácie, od používania liečivých bylín, čajov, pomoci liečiteľov, kameňov, vôd, medu, doplnkov stravy, úplne hocičo, komu čo pomohlo. O liekoch (predpísaných neurológom) mi prosím nepíšte, bolo by to zbytočné, pretože naše dieťa touto chorobou postihnuté väčšinu z nich nemôže užívať, vylučujú to pridružené diagnózy.
Ďakujem.

going

DMO, EPILEPSIA, MENTÁLNA RETARDÁCIA ROK NARODENIA 2001,
v roku 2016 pred začatím liečby vek:15rokov, hmotnosť:12,5kg, výška:117cm.
-odkaz odstránený-
P... mal komplikovaný pôrod a po narodení ho museli oživovať a následne s opuchom mozgu previezť na IS-ku.
Ako päťmesačný absolvoval na neurológii hormonálnu liečbu kde opäť pre opätovný opuch mozgu museli lekári liečbu zastaviť. P... pri pôrode mal hmotnosť a výšku v morme. Sedem rokov cvičili Vojtovu metódu.
Telefonicky som bol oslovený matkou v mesiaci december 2016 o liečbu jej syna.
Spočiatku som váhal so začatím liečby lebo som liečil iba ľudí s parametrami hmotnosti a výšky v nome. P... mal 15 rokov, váhu: 12,5 kg a výšku 117cm a dva posledné roky nerástol a nepriberal a dva krát za prvý polrok života mal opuch mozgu. Od narodenia je ležiaci, vie sa smiať, počuje, prijíma potravu ale nerozpráva, kričať vie. Mával veľké epileptické záchvaty v niektorom období 10 krát za hodinu a niekedy dva týždne boli bez prejavov veľkých záchvatov. Mával ešte aj menšie epileptické záchvaty iného typu ktoré sa prejavovali vo forme malých zášklbov na rôznych častiach tela.
S liečbou som začal dňa 18.12.2016. Pri návšteve P...som videl ako ležal na posteli bez pohybov rúk a nôh a dokázal pohnúť hlavou do strán, vnímal ma očami a počúval rozprávku. Po 5-tich týždňoch od začiatku liečby som telefonoval s matkou a povedala, že jej synovi sa zaplnili priehlbiny na spánkovej časti hlavičky. Povedal som jej, že to nie je telesný tuk a že liečbou pominulo svalové napätie, ktoré sa prejavilo uvoľnením svalového napätia a toto bolo viditeľné aj na tvári . P... sa počas liečby po 5-tich týždňoch skokom zlepšila celková nervová cirkulácia a teda aj celkový zdravotný stav, ktorý potvrdil aj homeopat meraniami dráh a bodov. Pri mojej návšteve dňa 04.02.2017, konkrétne po 6-tich týždňoch od začiatku liečby som si tiež ako jeho matka na tvári P... všimol ako by to bol iný človek a v liečbe som pokračoval. Ďalšiu kontrolu som urobil po ďalšom mesiaci, dňa 05.03.2017. P... ležal na posteli a už hýbal nekoordinovane nohami a rukami ako malé dieťa lebo pred aplikovaním mojej liečby následkom komplikovaného pôrodu a opuchom mozgu sa niektoré činnosti do začiatku aplikácie liečby vôbec nerozvinuli. U P...evidovali posledný veľký záchvat dňa 10. marca 2017 !
S ohľadom na zložitý a východiskový zdravotný stav P... na začiatku liečby sa po 4-roch mesiacoh podarilo P... zbaviť silných prejavov epileptických záchvatov a týmto ho zbaviť aj obáv, vlastných pochybností a stabilizovať jeho zdravie a životné funkcie a dostať P.... do dobrého východiskového stavu pre ďalšie mentálne a motorické napredovanie ktoré bude potrebné pre jeho následný fyzický rast .
-odkaz odstránený-

irena g

V jednom prispevku bola spominana Luba Albertova z BA, co im vyliecila dieta z epilepsie. Pozri aj temu Luba Albertova.