Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

penis

sexi vtak

prosim vas mam 13 rokov no iba 13 cm vtaka dost sa za to hanbim a mislim ze ked budem mat babu tak mi ho vismeje a neviete do kolkych rokov rastiePROOOOOOOOOOOOOsim o odpoved!!!!!!!!!!!

zajik

Ja len tolko, vzdy som si myslel ze mam ozaj maly penis (nikdy som si ho ale nemeral), ale nikdy sa mi nestalo, ze by sa partnerka stazovala. Dokonca nedavno mi jedna kamaratka pri orale s usmevom povedala, ze skoro si vyklbila sanku. To ma fakt povzbudilo....

rajmila

No neviem ale 15 cm je podla statistik priemer a ty mas o tri viac takze som sa asi az tak nesekla, smola. Vies, ja beriem male penisy /pod 10/ a velke tak od 19 vyssie. To medzitym je u mna priemer a zalezi aj od hrubky ktora je dolezitejsia nez dlzka.
Inak vseobecne si myslim, ze spravanie u chlapov dost ovplyvnuje dlzka penisu, ktora je dolezita pre ich ego. A raz som citala clanok s jednou urologickou, ktora povedala, ze predtym nez k nej do ordinacie pride nejaky chlap, tak staci ked sa nanho pozrie a pozdravi ju a ona okamzite odhadne velkost jeho penisu a vraj sa vacsinou nemyli. Ja som tymto vsetkym len chcela odvratit nazor, ze velky chlap ma velky penis a maly chlap ho ma maly. Pretoze to je podla mna kravina.

suknickar

oki vsak ja ti verim :) mas uz svoje skusenosti. ale odhadnut dlzku penisu to by si sa na mne asik sekla lebo mam rovnych 18 takze som asi dajaky mutant :( a nie som asi sam :) mislim ze si len nemala stastie :) na velkych chlapov :))

rajmila

Suknickar to by som ta musela vidiet.. pocitam, ze si niekde v strede, mozno nejaky priemer... ale to je jedno, mala som styroch mensich, chuduckych chlapov, z toho len s jednym som mala sex a s ostatnymi petting, a ti mali VSETCI do jedneho velky penis. No a mala som aj dvoch velkych mackov, a ti mali malicky penis /hovorim o stoporenom penise lebo v normalnom stave to nie je smerodatne/, takze mi nehovorte ze velky chlap ma velky penis, to je hlupost /cest vynimkam./ Ked poznam chlapa, jeho spravanie, vidim jeho postavu a celkovy vyzor, tak dokazem odhadnut velkost.
Honza, nebol to len opticky klam ! A nemam si preco vymyslat. A na zaver by som povedala, ze chlapi s mensim penisom su v predohre lepsi a vzdy ma dokazali aspon na zaciatku viac vzrusit. Takze velkost nie je vsetko aj ked je trochu dolezita, ale ked sadnes ku holke tak nie je o com !!

suknickar

rajmila: ked mas take vestecke schopnosti tak odhadni mna:
mam 188cm som stihlejsej ale zato urastenej postavy, nohy 10siny rovny nos ovalna tvar kratke hnede vlasy, vaha asi 95kg (chodim cvicit). tak mi napis aky dlhy mam penis aja ti potom prezradim ci sa nemylis... (podla toho co si napisala sa nezmestim ani na 10)

honza

a nebol to len opticky klam? dost zalezi aj od toho v akom stave tie penisy boli :) v studenej sprche ho napr skoro nevidiet :))

rajmila

Honza, to ty sa značne mýliš!! Mala som viacerých partnerov, s niektorými som nemala sex ale videla som ich nahých a možem ti povedať, že ten ktorý mal 190 cm mal veľmi malý penis a ten ktorý bol menší než ja a chudý, mal penis veľký, dokonca by som povedala, že je to pravidlo a dnes už aj podľa postavy, aspoň približne možem odhadnuť tú dĺžku, ale určite by som nepovedala ani náhodou !!! že veľký chlap rovná sa veľký penis!! To je totálna blbosť. Hovorím zo svojich vlastných skúseností.

honza

v tom s tebou nesuhlasim. dlzka penisu rozhodne zavisi aj od velkosti postavy. to by uz len bolo aby si mala napr nohy dlhe ako 150cm baba a ruky ako 180cm to by si vyzerala ako opica. vo velkosti penisu su ale znacne vykyvy takze moze nastat pripad ze 160cm chalan ho ma vacsi ako 190cm ale je to jav ojedinely... a to iste plati aj o zenach