Geissenovci- su len obycajnu trapni zbohatlici?

Príspevok v téme: Geissenovci- su len obycajnu trapni zbohatlici?
lea128

Zase ide ta reality show Geissenovci, predtym som to nepozerala, ale teraz si to obcas pozriem, ked som doma. Vsetci na nich strasne nedavaju, no ja nemam z nich dvoch az taky zly pocit. Ich deti mi dokonca nepridu az tak strasne rozmaznane, akoby som cakala. Ten typek Robert je v pohode uplne,vtipny a jeho zena je sice dost povrchna, ale ma aj celkom zaujimave vlastnosti. Rozhadzuju prachy sice na blbosti, ale kto by to nerobil, kebyze nato ma. Predsa su len spolu 28 rokov, vychovavaju spolu deti, travia spolu cas ako rodina vzdy, kto sa tym moze pochvalit v tej vyssej spolocnost, sa rozvadzaju a rozchadzaju kazde 2 roky:) Vsimla som si, ze aj napriek peniazom, ktore si patricne uzivaju, vedia byt ludsky a vedia sa tesit z malickosti :) Ci si myslite vy?

dezinfekcia

Netusim, kto su nejaki Geissenovci, ale ak je to niekto z nejakej reality show, tak nechapem, ze niekto zabija cas pozeranim takeho hnoja.

mate59

ja som videl niekoľko dielov ešte skor,ale oni sú správne trhnutí, neodsudzujem ich,a svoju šou robia dobre.Vedia si užiť svoje peniaze, ktoré na rozdiel od mnohých podnikateľov na Slovensku si zarobili poctivo a im fandím.

lea128

Ako mam pocit, ze ludia tu riesia este menej podstatne veci, ako toto. Doteraz som ich neregistrovala, len som pocuvala vo svojom okoli, aki su strasni, povysnenecki a hrozni zbohatlicki ludia. Ked som nahodne to videla, prekvapilo ma, ze nie su az taki strasni, tak som sa s vami chcela podelit o tuto potrebnu informaciu :D Inak M25 nemusis sa nijako zvlast rozculovat. Ale ano, najviac nadavame na ludi, ktorym vlastne zavidime:)

M 25

čo ich riešiš, nechápem :D

tak sú bohatí a čo? závidíš? či závidí tvoje okolie?

tak ich nerieš a hotovo

a odporúčam, nekukať telku :D