ahojte, s priatelom nie sme sice dlhu dobu, ale na druhej strane mame sa velmi radi, obaja sme sa jednoznacne zhodli na tom, ze chceme, aby sa nas vztah posunul na inu uroven lenze problem je v tom, ze ja som este panna a ked sme to zacali skusat skoncilo sa to dost velkym trapasom pretoze ho do mna nemohol zasunut a aj ked sa snazil velmi to bolelo. Skusali sme to viackrat ale k pozivitnemu vysledku to bohuzial nevyustilo.. Poradte ako spravne na to?? Pripadne coho by som sa mala vyvarovat? Alebo aka poloha je najlepsia?
Prvy sex
chirurgicky deflorovať panenskú blanu
Ja som sa tiez s manzelkou v tomto natrapil-musel som to roztrhnut rukou. Vzrusil som ju prstami, ze bola poriadne vlhka a potom som dal prsty tak, ze som spojil vsetky buska prstov do spica a pomaly som vsunul ruku co to dalo, aby ju to nebolelo a potom som naraz prudko roztiahol prsty. Samozrejme bolest riadna, krvi kopec. Hojilo sa to asi tyzden a potom uz bol normalny sex. Lenze ked to teraz vies, tak to asi uz neurobis, lebo to budes cakat. Asi najjednoduchsie je ist za chirurgom, nech to normalne skalpelom trosku nareze. Neviem presne ako sa to robi, to ti musi vysvetlit lekar alebo niekto komu to takto robili.