Dobrý den,mát už 3 dny otevřené rány v okolí klytorisu. Mám jich tam několik a pořád se ne a ne hojit. Mám nateklý klytoris. Nemůžu ležet,sedět prostě nic. Není to způsobeno říznutím. Opravdu nevím co mám dělat,můj gynekolog má dovolenou. Prosím o pomoc. Děkuji
Rány kolem klytorisu
tak čo nejdeš k inému zatial? ťa musí ošetriť
Mockrát vám děkuji. Můj doktor nemá na dveřích napsáno nic o zastoupení v době jeho nepřítomnosti. Jen tam má od kdy do kdy má volno. Pokusim se to ještě dva dny vydržet,pak už pojedu k doktorovi. Jen se chci ještě zeptat jestli ta mastička na tu mikozu pomůže hned.
presne nejaké bylinky :) alebo ešte krémiky na mikózu a tak
Urcite by to mal vidiet lekar a to cim skor, nemozes vediet cim je to sposobene a aku liecbu to potrebuje. Kazdeho lekara v case dovolenky musi zastupovat iny lekar, ktory berie surne pripady. Na dverach tvojho lekara musi byt napisane, ktory lekar ho zastupuje.
zo zakona musi tvojho gynekologa niekto zastupovat. objednaj sa u zastupujuceho lekara.
uprimne? jedine, co ma napada je urobit si sedacie kupele z nejakych byliniek ( kamilky, nechtik..). Vacsie mnozstvo, do lavorika a sediet v tom....