Ahojte, chcem sa opýtať nakoľko s tým nemám skúsenosť. Kúpila som si dnes fit loptu aj s pumpou. Snažím sa ju nafúkať, no cez tú pumpu čo k tomu dávajú mi zhora uniká vzduch. Použila som elektrickú pumpu a robí to taktiež. Lopta ja nafúkaná, no nie tak ako má byť. Je mäkká, takže si nemyslím že je tam nejak preplnený ten objem vzduchu.
Nemáte s tým niekto skúsenosť?
Nafúkanie fit lopty
Ahojte vsetci tak zacnem ivonkov pocuj najdi si na google alebo cez yotube cviky na fitlopte a cvic podla toho inak baby co tu pisete ze ste to fukali ustami uplna somarina nemislim si zeby ste to dokazali:-)to by nenafukal ani chlap haha lopta sa kupuje podla toho aku mas vysku nie hala bala ak mas 165 tak 65 cm loptu a predavaju k tomu pumpu s ktorou to nafukate nie rychlo ale da sa fuka sa najprv 20% lopty ale az po 2 hodinach od kupi cize 20 cm necha sa odlezat do druheho dna potom sa dofuka na 65 cm a zase ju nechate tak do dalsieho dna potom az na treti den lebo tak to vychadza sa moze na nej cvicit za 1 nesfukne a za 2 nepraskne potom sa dofukava podla potreby tym ze to fukate kompresorom vam praskne cuby dup a co sa tika tych ust xeni len tak dalej :- D dufam ze som vam poradila
ja nemám až taký problím s nafúkaním lopty ale s cvičením na nej. Neporadíte mi nejaké ale fakt účinne cviky na chrbát?Som skôr začiatočník...vdaka
ludia prosim vas dajte mi nejaky tip.ja som kupila fitloptu daleko od domu (asi 100km) a nebol k nej ziadny stupel.co tam napchat aby to zavrelo vzduch a aby mi to odtial pri cviceni nevyletelo ? a samozrejme ab sa to dalo vybrat v pripade potreby ?
ahojte všetci ja som to nafulaka normalne kompresorom čo sa fukaju kolesa aj ked v príbalovom letaku bolo písane že nepoužívat kompresor po čase trochu sfukla lebo sa trochu roztaha znova dofukat a hotovo lopta by mala byt dost tvrda aby to malo svoj efekt
Tiež som ju nafúkala ústami - aspoň sa mi zvýšila vitálna kapacita pľúc :-)
Ja som ju nafukovala ústami :D keďže som poruke nemala žiadnu pumpu ani nič tak som to vyriešila takto a hotovo :))
s tou pumpičkou čo k tomu dávajú mi to tiež nešlo,nafúkal som ju s kovovým adaptérom na futb. loptu.Ak ti uniká vzduch,musíš adaptér silno do lopty vtlačiť,aby nefučalo bokom.Potom musíš dierku pridržať,lebo tam nie je spatný ventil a zasunút tam ten umelohmotný čudlík.Lopta sa po čase vyťahá,ešte raz som ju dofúkal asi po mesiaci.
kde zhora? lopta musi byt nafukana co najviac, aby dobre perovala
je mozne, ze nemas tu pumpu dobre zazatkovanu do lopty, inac ti nema kade unikat vzduch