ahojte, kupila som si farbu a idem si prvy krat farbit vlasy. Najskor som to chcela prenechat na kadernicku, aleee spanikarila som a len som si kupila farbu v kadernictve...a ostatne necham na maminu. Nemate pre mna nejake typy..ako mam postupovat..co je dobe..a co nie..proste nejake rady ako na farbenie vlasov aby to vyslo.(inak mam farbu od loreal-richesse de diacolor..a je vo farbe mojich vlasov) dakujem..
Farbenie vlasov
ahojte farbil si uz tu niekto vlasy z hnedich na blond? ako to vyeralo..a ked to uz odrastalo..?
Ahojte, ja si idem o týždeň tiež prvý krát farbiť vlasy teda nie ja ale kaderníčka , chcela som sa len spýtať, že či sú terajšie farby naozaj také škodlive...lebo vo vela forach som citala ze dokonca vals vyzivia, spevnia atd...co si otom myslite??
poradte mi nejakú kvalitnú farbu,ktorá velmi neničí vlasy,ale nie hennu-tá mi velmi vysušuje vlasy.
ahojte chcem si zafarbit vlasy ale poradte my na cervenu s cierny melirom alebo opacne
VLASY POCAS MENSTRUACIE VIAC MASTNEJU TO BUDE ASI TYM
ludia chcem sa spytat ked je to uz tema o farbeni vlasov ,tak ked som si nafarbila vlasy je normalne ze ked si ich umyvam mam to asi tak tyzden este len nafarbene tak ze sa mi ta farba zmyva aj ked je dlhotrvajuca ?? plss povedzte
zicherka uz si sa o to pokusila? Ja by som tiez chcela cierne zosvetlit
chcem sa opýtať či je zdravé farbiť si vlasy či ich to nejak nezničí a nepoškodí???