potrebovala by som poradit, ako najelspie hydratovat a vyzivit plet, ta moja je dehydrovana, sucha, bez lesku, bez zivota, ked si dam makeup, vyzera na mne ako omietka, okamzite zvyrazni kazdy por, kazdu vrasku... neviem uz co robit, poradte
Ako najlepsie hydratovat a vyzivit plet
ahoj,ako pise dazdovka666 Bioderma ma velmi dobre produkty z rady Hydrabio a Atoderm a ak ti mozem pomoct fajn je aj kokosovy olej:)
Uz si pripadam ako dilerka, co nanucuje svoje vyrobky :) ale ozaj mam dobru skusenost a hlavne teraz v zime: hydratacia - Hydrabio serum od Biodermy, vyziva - krem Atoderm Nutritive, ta ista znacka. Toto jedine pouzivam uz asi tretiu zimu a neviem si vynachvalit...
A samozrejme hydratacia zvnutra :)
Na naozajstne vyzivovanie pleti si musis sama namiesat krem, zlozeny len zo zloziek jedlych a takych co podporuju telo. Priklad na to najdes napr cez Google.sk pod rng prirodna kozmetika.
Totiz bezna kozmetika, vcitane drahej a s velkou reklamou obvykle obsahuje plno nejedlych chemikalii, ktore ked prestupia cez kozu tak poskodia telo. A ked neprestupia tak nemozu vyzivovat ani [podporovat podkozne vrstvy, ktore su zodpovedne za rast a osetrenie koze.
Pitný režim a výživa z vnútra...ja som spokojná s baobovým krémom, uni aj pre deti.