Zdravím vás,chcem sa spítať ... už dlhšiu dobu dajme tomu dva týždne mam také divné tyky..lavou rukou stále neičo robím .. vykrúcam sa ... narovnávam...alebo natahujem svalstvo na boku brucha s rukou čmáram ... a tak divno mi to celé ... aj celým ramenom .. oco hovorí že to mam s práce ked robím iba na pravu stranu .. a robím tam iba dva týždne ale mal som to aj pred tým ale nie až takéto závažné a čim viac stále sa mi to stáva .. či doma,v práci alebo ked stojím v autobusi ... alebo zaspávam dokolečka a neviem s tým pomocť ked na to príde hovorím nerob to je to len zlozvyk ...a nepomože pevna vola neviete čím to je vyvolané alebo čo to je? Dakujem .. mám velký strach a obavy
Divné tyky..
A zaspavanie mozes mať z nedostatku spánku, z nízkeho tlaku, alebo máš spavu nemoc:) tak si vyber.
Tak buď to prestaň robiť alebo chod ku lekárovi ked sa bojis. Naco ti je dobré báť sa? Aj tak to pises tak nezrozumitelne, neviem či to robíš lebo ťa núti telo alebo hlava. Ak máš obavy, chod s tým ku lekárovi, veď z teba neodkusne.
hej hej :D kedn a to nemyslím tak to nerobím .. ale myslím na to tak to spravím ale ked si poviem stop tak niekedy to nejde :) nemam nči strpnuté,ani stuhnuté ... robím to proste dva týždne začiatky maličko teras skoro furt :) aj ked stojím na autobusi hocikde ... ale inak nie hovoria že zo zlého spánku ... spávam na zlom gauči veru .. alebo z práce alebo dočasná nervozita depresia ... ale neviem bojím sa ísť za originál lekárom .. ludia okolo vravia že na internete zistíš len bludy tu ta radi plašia :) a je to tak
Takže to robíš vedome, ako zlozvyk? Máš to strpnute, stuhnute?
Ne, vážne. Ak máš neovladatelne tiky, je to zlé. Chod s tym ku lekárovi.
Jezis..chod ku lekárovi. Zabudla som názov tej strašnej choroby ale jeden to mal, takto mu to zacalo a postupne ma tiky všade. Chod cim skôr.