Biely výtok z prsníkov

Príspevok v téme: Biely výtok z prsníkov
kvietok :)

Ahojte baby,
mám problém s výtokom z prsníkov, je taký biely až vodový, mám ho tak dvakrát za týžden uz asi mesiac, tehotenstvo úplne vylučujem, pred mesiacom mi lekár prsníky prehmatal a pred dvoma týždňami som bola na sonografii a akýkoľvek nález bol negatívny.
Doktor hovorí, že zrejme prechádzam hormonálnou zmenou, mám 21 rokov, čo by mohlo spôsobovať hormonálne zmeny, prípadne, nemyslíte si, žeby sa to malo nejako ďalej vyšetrovať? Mohol ma odpinkať doktor len s tou vetou, že sú to zjavne len hormonálne zmeny? Antikoncepciu nepoužívam.
Všimla som si, že mi ustupujú vyrážky z tváre, ktorých sa neviem zbaviť od 13-tich rokov (ťažká forma akné), aj napriek tomu, že som u kožnej lekárky pravidelne :)
Taktiež sa mi skrátil a zosilnil cyklus? síce to je možne aj vplyvom stresu zo skúšok..
Čo poviete na ten výtok, strašne ma to znepokojuje..
Ďakujem

RNG

Na stastie, aby si si s tym poradila nepotrebujes gynekologa ale len znizit doplnkom jamu hladinu prolaktinu. Kedze je yam bezpecny potravinovy doplnok a nie nejaky skodlivy chemicky liek, mozes si ho "naordinovat" aj sama.

kvietok19

Nie nerobil, ako som uviedla, odbil ma len vetou, že: možno máte hormonálne zmeny. :) Nechcem tvrdiť, že to je vyslovene prolaktín, to je len predpoklad. V podstate som to vyčítala z internetových diskusií, ale to si písali väčšinou mamičky, po 2 pôrodoch.

RNG

Pri vysokej hladine prolaktinu maju niektore zeny vytok mlieka. Hladina prolaktinu sa da znizit napr branim yamu, 2 gramy denne( standardizovany na 10% diosgeninu)

kvietok :)

Ešte dodám, že som tehotná nebola, čítala som kadečo, najčastejšie spojenie tohto problému je so zvýšenou hladinou prolaktínu.
Ale na internete píšu čokoľvek, aj že si z hovna bombu môžeš vyrobiť, ale toto je trošku serióznejšie fórum, preto sa na vás obraciam. :)