Ahojte ...
Mam o chvilu 15 a uz som mala sex a velmi sa bojim.... mam taky blby pocit pred mamkou, ako keby to vedela ale ona to nevie...prosim pomozte co mam robit ... ak niekto urobil taku chybu ako ja prosim napiste.... dakujem
Co teraz ?
no hlavne nevybehni na svoju mamu s tym ze :"mami ja som vazne s nikym este nespala cestne slovo." :)
no začala si fakt moc skoro, a to si sa nebála? ja by som v 15 mala veľký strach, mama to nemá ako vedieť jedine ak by bola jasnovidka, ale to nie je tak sa nemáš prečo báť!
ha... a to som zabudla dodat, ze som mala divny pocit, lebo to nasi aj naozaj vedeli :-))) sak mi museli zaplatit antikoncepciu :-))) tak to asi tak moc nesuvisi :-)))
to ci si zrela na SEX nie je otazka veku, ale psychiky. ty zjavne este dost zrela nie si.
no neboj, to je len pocit, to po case prejde... aj ja som mala potom na zaciatku taky pocit ako by som to mala napisane na cele a kazdy kto sa na mna z rodiny pozrel o tom vedel... prejde to, uvedomis si, ze to nema ako vediet a ukludnis sa...
uz je druha vec, ze si zacala vazne moc skoro ale o to tu teraz nejde...
A čoso sa bojíš decko mojo? :o-)) Veď je všetko v pohode, nie? Tehotná hádam nie si? Dávali ste si pozor, tak sa nemáš čoho báť.Mamka to nevie, tak kde je problém??Nestresuj,ale aj tak si myslím,že si s tým začala príliš skoro a asi to vieš aj ty, keď máš teraz strach.Tak sa nikam neponáhľad,máš čas...