Štúdium: Výživa ľudí

Silvo1998

Ahojte ľudkovia ako je to s tou výživou ľudí rozmýšľam nad štúdiom ti ktorí to máte už vyštudované uplatnili ste sa ? A ako prebiehala výučba ?

Rado1001

Zdravim, nemate nahodou niekto nejaku dobru literaturu (skrypta), ucebne materialny z ktorych sa vyucuje na tejto fakulte? Popripade zdroje?
Dakujem

PetaVoj

Ahojte, chcela by som sa poinformovať prosím, ohľadne pohovoru na SPU Výživa Ľudí, treba sa nejako pripravovať a ako to asi prebieha? Chystá sa niekto tento rok študovať výživu? :) ďakujem za odpovede :)

Imor

Ahojte... chcela by som sa poinformovať ohľadom študijného odboru - Výživa ľudí v NR na SPU, že aké máte skúsenosti... Ďakujem :)

Laura93

ahojte :D nie, nakoniec nejdem na tu vyzivu

je to uplne iný odbor ako som plánovala..aplikovana ekonomia na UK v BA

...

Ahojte,
sisa123 Ja idem študovať výživu ľudí na SPU 2014/15 a zatiaľ nepoznám nikoho kto sa tam hlási a tiež by som rada o niekom vedela :) Ak by si vedela niečo bližšie o štúdiu, potešila by som sa.

sisa123

Ahoj, Laura93 :)
Ako si sa teda rozhodla? Ideš tento rok na tú výživu ľudí na SPU? :) Lebo ak áno, pravdepodobne budeme spolužiačky :) určite odpíš :)
...Poprípade je tu ešte niekto, kto ide tiež tento akad.rok 2014/2015 do 1.ročníka na výživu? :) Rada by som spoznala budúce spolužiačky už teraz :)