Po svadbe sa zo mna stala leniva tucna mlada zena bez energie

Príspevok v téme: Po svadbe sa zo mna stala leniva tucna mlada zena bez energie
Andrea26

Vydavala som sa v mojich 25 rokoch,minuly rok v septembri.Moj manzel,Grek, bude mat o mesiac 40 rokov,ja mam 26.Pred svadbou a vlastne cely moj zivot som bola vesela baba,plna energie,elanu,lanov do buducnosti.Vzdy som mala za partnerov starsich muzov ale nikdy to netrvalo dlhsie,nez par mesiacov.Az som na sluzobnej ceste spoznala mojho manzela.Zamilovala som sa po usi a po 8 mesiacoch sme sa vzali.ZIjeme v Kanade,kde moj manzel zije uz 20 rokov a ma tu zabehnute 2 restauracie.Pocas obdobia pred svadbou sa nic nezmenilo.Bola som stale rovnaka.Avsak po svadbe nastal u mna obrat.Neviem preco.V prvom rade som zlenivela.Tu nepracujem pretoze cakam na pracovne povolenie.Takze som cele dni doma,pretoze tu nikoho nepoznam.Viem,to nie je vyhovorka.Neviem co sa so mnou udialo.Mam moznosti chodit cvicit,nechodim.Som proste neskutocne leniva.Len sedim doma a jem.Jem,jem a sedim pri PC.Cele dni.Od rana do vecera.Nemam energiu na nic.Prestala som sa o seba starat.Absolutne sa nesnazim ucit jazyky,grectinu a anglictinu.Jednoducho nic nerobim.Najhorsie je,ze klamem muza,ze sa ucim,chodim plavat a podobne kecy.Ale ja nic nerobim.Dnes som si vsimla,ako sa na mna muz diva.Z 25 rocnej stihlej krasnej veselej sebavedomej zeny sa stala tucna codiaca depka bez zaujmu o cokolvek.Nerozumiem preco.Moj muz sa snazi,naozaj mi dava vsetko,a ja nedavam nic.Nehovoriac o tom,ze som s nim uz asi dva mesiace ani nespala.Pretoze:Mne sa nechce.Prosim Vas poradte mi aky mate nazor a ako mam zo seba urobit opat to dievca akym som bola.

Lulita

andrea - mas nejake zaujmy? lebo to je klasick askryta depresia...ked clovek auz nic nebavi, nezaujima, unaveny je, bez energie

Andrea26

Dakujem zenske,mate pravdu.Ja neviem co sa so mnou stalo ale asi je fakt pravda ze ked mam vsetko uz nemam potrebu sa snazit.Pritom moj manzel ma tolko energie....A ja som pri nom ao 60 rocna zenska.

Lulita

musis byt na seba tvrda, ja som za 6 rokov doma pribrala 10 kg fuj, nastastie som predtým bola chudaku, takze sa to este da, ale aj tak pozeram na seba, preco som to nechala tak daleko zajst

kafe

Zlenivela si. Kto nepracuje nech ani neje. Alebo v tvojom prípade - kto sa nedokáže venovať ani sám sebe, tomu, čo ho baví, čo ho posúva vpred, nech prestane využívať všetky výhody, ktoré mu ponúka partner! Žiadne auto, internet, telefón, ani jedlo z chladničky. Keď neprispievaš svojou aktivitou k ničomu v domácnosti (len parazituješ)... tak do frasa TO ZMEŇ!! Zlenivela si, lebo pracovať (zarábať) vlastne ani nepotrebuješ. Ale akonáhle sa prestaneš hýbať, snažiť, pracovať na niečom (nie len v práaci, jednoducho sa venovať čomusi), začneš umierať. Ide ti to skvele. Ani tvoj muž nebude chcieť žiť s mŕtvolkou, tak sa preber, lebo ho stratíš. Nebudeš mať nič, vrátiš sa na SK a... Do šľaka dievča, máš všetko a ty to vôbec nevieš využiť. Všetky tie možnosti na aktivity, vzdelávanie, robenie čohosi, KOPA VOĽNÉHO ČASU.. všetko splachuješ do záchodu!! Bože, čo ja by som dokázala robiť na tvojom mieste. By som ťa nakopala kdesi.
Pekne sa naser, kľúče od auta a počítač zanes manželovi a rob HOCIČO. Aj keby si sa mala prechádzať dve hodiny okolo domu, neseď na zadku a začni žiť, hýbať sa.. ono to príde a zistíš ČO všetko môžeš robiť.

rhea

podla mna ti dobre poradili, hlavne Ivka... zo zaciatku si urob nejaku radost, vybehni trebars kadernicke, zmen uces, skrasli sa... zacni co najskor cvicit, zdravo sa stravuj, cibri sa, makaj na sebe, kup si nieco sexi, nezabudaj aj na duchovno... mne pomaha, ze si zapisujem kedy som cvicila, robim si plany cinnosti, stanovujem si ciele, musim mat prehlad... uvidis, coskoro sa dostavia vysledky!! budes preziarena, spokojna, sexi a krasna a hlavne budes opatovat lasku :)

Filipova

podla mna to bude urcita forma depresie a nie lenivosti, pokial si pred svadbou bola ina.. ja by som ti asi odporucila minimalne psychologa.. ak nie psychiatra.. zrejme mas problem s adaptovanim sa v cudzom prostredi...

gel

pozvi k sebe do kanady svoju naj kamosku:), alebo viac kamosiek:),, to ta urcite preberie:),,, len si predstav,, vsetko by si im chcela poukazovat,, vsetko prezit,,vyrospravat sa niekomu,

Ivka 1

Prvý krok už si urobila :)Začala si o tom rozmýšľať ,ako to zmeniť. Gratulujem !!! Tak teraz je na čase urobiť si plán činnosti na každý deň a začni už dnes !!! Ráno sa osprchuj , uprav sa , zbaľ športové potreby a choď do prvého fitka. Tu pomôže jedine kontakt s ľuďmi a domov za Tebou nikto nepríde. Zo začiatku to bude možno ťažké dodržiavať denný režim ale ak budeš opakovať naplánované činnosti každý deň a minimálne 21 dní, stane sa z nich zvyk. Prajem hodne trpezlivosti a ubvidíš, že o mesiac bude všetko inak.