ahojte . kto ma skusenost s muzmi v znameni vahy??? aky su??? lebo ja mam z nich dost hokej a zaprisahala som sa v buducnosti ziadne vahy!!!!
Váhy
nechce sa mi tu citat diskusia, ale spoznala som jedneho, co je vaha a potom som si povedala, ze nikdy :)
kacenkaaa: tri tyzdne sa neozval od vecere?? neviem ja uz som skusala vsetko nanho a nic nepomaha:D bola som aktivna, bola som pasivna, bola som kludna flegmaticka, bola som nervacka, nikdy nebolo po mojom... on si zije svoj zivot a ja som niekde tam ked nema program alebo sa nudi alebo ja neivem ...my sa stretavame trosku dlhsie ale neviem si rady...ked som povedala ze koncim ze ma to nebavi zacne sa snazit chvilu je ok a potom je to o tom istom stratila som uz nadej aj radost z neho ...uz len pasivne zijem prezivam ...dakedy si vravim boze uz nech ma necha nech si najde novu a budem mat pokoj lebo bohvie co je zac....vahavy sbeecky egosita ...akurat nato ze ked som snim je nam fajn ...a tieto chvile ma drzia pri zivote...
diorka, my sme spolu boli na veceri asi poed 3 tyzdnami, stale opakoval, ze ma ma rad, ako je nam spolu super, drzal ma za ruku, a potom ako keby utalo, neozval sa. snazim sa nanho zabudnut, toto ma nici :(. nevediet, na com som... ma toto vyznam? kazdy naokolo vidi, ako sa zozieram, tak ho radsej pustam z hlavy, aj ked doteraz nechapem, co bolo na nasom vztahu prenho zle. a ty si sa zachovala ako?
vahy bol moj byvaly
dakujem pekne
fakt citovo labilny niekedy az hlupak
ked som sa snim rozisla tak strasne veci nervak ako ...
ale ze vraj to robil aj tej predo mnou
velmi rychlo sa zamiluje
vo vacsine suhlasim co tu bolo napisane
vahy maju problem šetriť, oplieskaju skoro všetko, čo zarobia, ale na druhej strane to minu s ludmi alebo na ľudi, ktorych maju radi
vahy zo začiatku sa rychlo nahrnu do vzťahu s velkym nadšenim a ked si uvedomia, že vlastne dotyčneho nelubia, veľmi rychlo aj vycuvaju, ak sa však zamiluju je to fakt na cely život
uprednostnuju partnera pred všetkym, pred prietalmi, rodinou, a muž-vahy aj pred deťmi! takže až si materinsky typ, nečakaj že sa bude velmi hrnuť do deti, to až vo vyššom veku
a najlepšie sa s nimi vychadza, vahy dokažu vydržať aj s ťažkou neurotickou povahou (so mnou :-D)
jeden z mojej blízkej rodiny je váhy, ale nepovedala by som, že je nerozhodný, skôr strašne ovplyvniteľný, labilný a citlivý.
druhý, ktorý je vodnár, tak je nerozhodný, ale nenormálne.
a je tvrdohlavejší ako ja, pričom ja som baran.
´
:D
Kacenka:A uz si to skoncila??
diorka, zial, uplny suhlas. ja fakt neviem, ci je to znamenim, alebo tym, ze je to clovek vo vysokej pozicii a mysli si, ze moze cokolvek, ale velmi ma jeho pristup ubija a boli to. v sexe to bolo fajn, aj ked mu slo v prvom rade o seba a ked sa urobil, koniec... a aj to, ze neznasaju konfrontaciu, sedi na 100%, akonahlne nastal problem, odmlcal sa a ked som sa opytala, co sa deje, pozeral ako vyjaveny, pripadne sa mi zacal posmievat, ze: ach, jaj, ten povestny siesty zmysel u zien. egoizmus a sebeckost detto, nekonecne sluby a potom nekonecne ticho o to viac :(. moja najhorsia skusenost s muzom!
moja skusenost rovnaka ako u innerworld..niektore veci mozeme analyzovat hodinu, mozes mat nepriestrelne argumenty..pravdu ma vzdy on, dlhe diskusie ho otravuju..lebo sa podla neho nic nedeje a vsetko je v uplnom poriadku, aj ked ma jasny pruser..neznasa hadky, nedorozumenia..je z nich uplne psychicky na dne..zahladeny sam do seba a az moc precitlively..na chlapa dost rozvinuta zenska stranka..take su moje skusenosti s Vahami-chlapmi..teda zatial s tym jednym :)
Kacenka; no podobne:))) preto sa pytam nemam na nho vahy nervy:) laska sluby , potom nic nuda stereotyp, neznasaju hadky konfrontaciu, stokrat odmlka potom navrat potom chvilu celkom ok a ktomu ked sa prida sebeckost egoizmus jesitnost tak nechapem co to je za muza...a v sexe??