Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kalorické tabuľky - hľadam parťáčku na chudnutie

Príspevok v téme: Kalorické tabuľky - hľadam parťáčku na chudnutie
Meegi

Ahojte,
chcela by som začať chudnúť s pomocou kalorických tabuliek (www.kaloricketabulky.cz). Kamarát schudol pomocou tohto "systému" cca 12-13 kíl za nejaké dva-tri mesiace.
Nejde o žiadne drastické diéty, kde si stále musíte niečo odopierať. Tu môžete jesť slané, sladké, vysmážané, zeleninu, polievky a čo vás len napadne. Ide o to, že si len musíte strážiť pomocou týchto kalor.tabuliek svoj denný príjem energie - ten musí byť nižší ako váš energetický výdaj - teda v tom prípade ak chceme chudnúť.
Ja osobne som to už skúšala, funguje to a je to veľmi dobré, v tom, že môžem jesť naozaj všetko. ak mám chuť na sladké, tak môžem jesť celý deň len sladké - ale len do určitej stanovenej miery a podobne. Nemusím vylučovať svoje obľúbené jedlá a to je paráda! Pri každej inej diéte je to nevyhnutné - odopierať si takmer všetko, alebo všetko obľúbené.

Ak by sa niekto našiel, kto by to chel vyskúšať, resp. ísť v tom spolu so mnou, budem rada :))

francaise_

Aj ja by som sa rada pridala :) ja som si tiež založila tému o chudnutí a nejako sa nikto neozval tak sa ozivam ja :) mne sa celkom páčia tieto tabuľky pretože ja nedokážem úplne vylúčiť moje obľúbené "tučne jedlá" tak toto by mohlo byť fajn :) a potrebovala by som schudnúť takých 8 kíl tak to by snád šlo :)

Iba Katka

Hmm, na jednej strane, to čo píšeš je pravda, lenže človek si musí trošku aj odoprieť. Napríklad taká čokoláda Milka má 540 kalórií. A keď si predstavím, že podľa vzorca, by som mala mať príjem 1200-1300 kcal, tak tá Milka robí polovičku príjmu toho, čo mám zjesť.

Ale je pravda, že až tak podrobne som nepozerala tie tabuľky.

Ja momentálne trošku chudnem. Tiež žiadna drastická diéta, len zdravšie stravovanie, viac ovocia a zeleniny, menšie porcie častejšie za deň + pohyb (Bože, nech už prejde tá zima, nech si môžem zabehať). Ale držím palce :)