Cauko. S partnerom sme spolu 3 roky, teraz vo štvrtok sme sa zasnúbili hned na moje narodeniny, doniesol mi krásnu kyticu ruží a prsteň, svadbu plánujeme v lete 2014. S buducou svokrou a maminou pomaličky pozeráme svadobné šaty, dohadujeme sa o svad. dekorácii a pod. Aj keď sa s priateľom a rodinou o tom veľa rozprávame, mám taký pocit, že on sa bojí, a veľmi to nechce. Napríklad dnes som mu ukazovala svadobné šaty, či sa mu páčia, on len prikyvol. Alebo hocikedy keď príde téma svadba, tak bude rozprávať ale akokeby sa mu nechcelo. Onedlho bude treba zaobstarať salu na hostinu, lebo sa dosť dlho aj čaká, rok niekedy dva. On že máme kopec času, ale ja si to nemyslím. Mám strach, že príde deň a on mi povie, že to nechce. Veľmi sa bojím, správa sa akokeby mi chcel povedať, že sa nechce ženiť. A keď sa ho spýtam, prečo je nervozny keď sa rozprávame o svadbe tak povie, že preháňam, že sa mi to zdá. Ja viem, čo všetko svadba obnáša, tiež mam už teraz z toho stres, ale napriek tomu som šťastná... Či to ženy berú inak ako muži? Alebo si to ešte celkom neuvedomuje? Neviem čo si mám myslieť a som z toho smutná :(
Nechce svadbu?
slecna,no ja si tiez myslim,ze to trosku prehanas.tiez som mala stanovisko ,ako tvoj partner,chystali sme svatbu (takze viem co to obnasa,ale stihli sme to do pol roka,vsetko zariadit,od saly,az po dj.)mozno je nervozny z toho ze rok a pol pred svatbou ho zacinas "uz teraz" s tym otravovat!!nemyslim to v zlom.ale mas cas.najdolezitejsie je sala a hudba, na ostatne mas cas.nezen ho,mna s tym partner tiez "otravoval",vzdy len svatba a svatba,pritom som to chcela aj ja,ale rok a pol dopredu je to skoro.
lol, si zasnubena 3 dni a uz si vyberas saty a dekoracie? si ako Monica z Friends, tej tiez tak prepinalo
vydychaj sa a netlac na neho a nesermuj mu tam pred ksichtom hned so svadobnymi satami, toho bych mala plne zuby aj ja a to nie som chlap
rok a pol dopredu uz vyberas dekoracie? moja sestra zacala planovat pol roka dopredu a vsetko sa v maximalnej pohode stihlo. urcite mu to pride chore vyberat saty vyse roka dopredu. taki su chlapi.
Veď zásnuby a svadba spolu nesúvisia nie? My sme sa brali až 5 rokov od zasnúbenia tak len toľko :)
mozno je to tym ze ho s tym otravujete rok a pol dopredu.. a on dobre vie sa to bude stale len stupnovat.. tot moj nazor
Ženy príprava svadby teší, pre muža je to stres. Čo neznamená že si ťa nechce vziať. Svadba je proste len veľká oslava. Uz rok vopred to riesis? Naozaj prehanas :) ukludni sa.
mne to príde tak, že ty a tvoja a jeho rodina ste ho do tej svadby dotlačili, zrejme on sám sa nato tak necíti, ale nemá na výber, ak už je dotlačený k tomu...
ale nemusí to dopadnúť zle, držím prsty, aby to vyšlo