Dobrý deň, potrebovala by som radu.
Tabletku PO som užila 38 hodín po styku. Po 10 dňoch mi hned na to prišla úplne normálna menštruácia a tehotenský test vyšiel negatívny. Už je mesiac po tabletke a po styku a ja mám bolesti v podbrušku. Niekedy sú to bolesti ako predmenštruačné a inokedy také tlaky. Môže to byť príznak tehotenstva? Alebo je to len stále tá tabletka ktorá mi spravila "šarapatu" v mojom tele a reaguje aj po mesiaci? A ešte.. mám teraz aj tráviace problémy, na veľkú potrebu chodím tak 1 za 3-4 dni a mám pocit že mám zastavenú plynatosť. Môže to byť aj tým? prosím o rady.
Bolesti v podbrušku a tabletka PO
Ahojte baby.Tabletku som pouzila ani nie hodinu po styku presiel cca tyzden ani nie o 10 dni mi ma prist menstruacia a ja citim mierne pobolievanie v podbrusku.Nie su to doslovne krce…Skor tlak a mensia bolest.Myslite ze to je z tabletky?
Podla toho co pises, tak to mozu byt este dozvuky tabletky...byt tebou, skusim napisat na ich poradnu,alebo este tomu nechaj chvilu. Malo by sa to ukludnit cele. Ked si pozres aj popis tabletky, tak tam to uvadzaju ako priznaky. ale radsej skus tu poradnu, co ti tu radili
Ahoj. Ja si tiez myslim, ze este je kratky cas, kedy sa ti telo uplne ukludni. Ak sa chces ale ukludnit psychicky ty, napis do poradne gynekologicke, ktora ti poradi odborne, nie JPP. Nasla som ti aj link: www.tabletkapo.sk
:) don´t worry, be happy.
a ty si myslíš, že tri dni po styku už máš tehotenské príznaky, že? :)) aaach jaj ..
ps: nielenže nemáš roky na dieťa, ale ani rozum na sex ....
Dobrý deň, potrebovala by som radu
Tabletku "po" som užila 17 hodín po styku o 9 dní by som mala dostať menštruáciu ale na 3 deň som nejako často začala chodiť na malu potrebu, bolí ma hlava a mam bolesti v podbrušku . Čítala som si znaky tehotenska a potreba sa tam vyskytuje ja len dúfam že je to tou tabletkou myslíte si že mi ta tabletka mohla toto spôsobiť alebo ako to je ? viete nemam roky na dieťa a veľmi sa bojim otehotnenia
Je pravda, ze tabletka PO je taka hormonalna bomba, ze ta to dokaze rozhadzat aj na niekolko mesiacov!! A tiez si vzdy treba citat pribalovy letacik pre vedlajsie ucinky.
Ale ak mas stale pochybnosti, nevahaj zavolat na gyndu, ak ti to pomoze citit sa bezpecnejsie.. Nieze si tie problemy este zintenzivnis tym ze na to stale myslis :))
A mavas normalne menstruaciu uplne pravidelne?
Pri normalnom cykle mas menstruaciu kazdych 23 dni, nie kazdy mesiac.
Ovulaciu by si mala mat (mozno ju normalne necitis) asi 14 dni po zacati menstruacie, ale je mozne ze si sa z tolkych hormonov v jednej tabletke jednoducho 'rozhadzala' .
Ja napriklad citim kazdu ovulaciu velmi intenzive, mam zapchy a bolesti ako pri menzese, niektore baby ani nevedia ze ju maju. Neviem presne kam spadas ty.
Lenže ako som písala, ja som už menštruáciu dostala 10 dní po styku a teraz je po styku len mesiac. Tým pádom som menštruáciu mala pred 17 dňami. Tak s čím sú spôsobené tie bolesti? Je to tou tabletkou, že mi tak rozhádzala cyklus že môžem mať 2 menštruácie za sebou?
uuuuuplne!
Ak je mesiac po tabletke, a mas pravidelny menzes, tak to mas kazdu chvilku dostat.
A pred menstruaciou je normalne mat traviace tazkosti. Plynatost a zapchu a mierne predmenstruacne krce.
Skus dnesok pretrpiet, daj si vecer gutalax, a hned rano po prvej stolici zacni minidietku s velkym prisunom vlakniny a mineralov. Vlakninu a probiotika pre dobre travenie pocas menstruacie a vela mineralov, pretoze tvoje telo sa ich prirodzene zbavuje pocas menzesu.
Ak ti problemy pretrvaju aj po menstruacii, tak by som preistotu navstivila gynekologa. pa