Jem každý deň horkú čokoládu...veľa čokolády!

Silvia88

Tiež milujem horkú čokoládu :) nezjem jej síce toľko čo ty ale zjem jej viac než je normálne :D obyčajná mliečna mi príde moc sladká.. záleží ale aj od toho aká horká napríklad Figaro mi nechutí :/ najradšej mám túto z Lidl www.letakomat.sk ešte aj cena je tam lepšia a keď nie táto tak potom Lindt ale je dosť drahá takže tú by som si na každodenné maškrtenie nedovolila :D

Nataly07

Tiez si myslim, ze sa ti nic nestane, pre mna je skor zvlastne, ze si schopna kazdy den jest tolko cokolady. Ja som napriklad tiez dost chuda, mam 163 cm a vahu asi 43 alebo 44 kg, mam to ale dane geneticky a ked som sa este pokusala pribrat skusala som tiez napriklad jest cokoladu denne a uplne mi prestala chutit casom, samozrejme som z nej aj tak nepribrala.. Ale po dnesnom obede co som sa fakt napraskala (zjedla som kremovu paradajkovu polievku, cernohorsky rezen s hranolkami a dost velky kremes) som normalne spozorovala, ze sa mi trocha zvacsilo brucho a asi dve hodiny mi fakt trcalo zo siat, cize milli11 nie si sama. :D

xdanielax

Horka cokolada je skor o tukoch,nez o sacharidoch. Cim viac kakaa tym viac tuku a menej sacharidov. Urcite lepsie nez nejaky keksik, alebo mliecna cokolada.
Napr. cokolada s 90% kakaa, kt. mam doma ma na 100g 55g tukov a len 14g sacharidov, z coho je 7gcukor.

michael

Čokoláda bude patriť medzi jednoduché cukry, a preto samozrejme že škodí na celý organizmus:To že je čokolada taká zdravá je podľa mna blud, ( Ak by si takto pokračovala roky, oslabiš si zrejme najviac nervy, a zaradíš sa medzi psychiatrických pacientov) pretože čím je jedlo viac chemický pripravované tým viac je škodlivé. Zosumarizované: Ak sa ti podarí vypestovať v záhrade horkú čokoládu môžeš si jej dať aj pol kilá --dávam ti záruku že ti neuškodí.,-- Michael

paganstorm

možeš jedine tak pribrať, ale až maš dosť pohybu, dobre spalovanie alebo dobry geneticky zaklad nemusiš sa obavať ani toho :-D
to že maš taku chuť na čoko, može však byť znakom že ti v tele niečo chyba, ja napr cez zimu zjem aj tri-štyri čoko denne a keksiky ani nehovorim, ale ako nahle pride jar, vykukne slniečko a v zahrade mame prvu zelenku/ovocie, chuť na čokoladu je vyrazne nižšia, niekedy som aj tžden vtedy bez

milli11

Sice, ja svoje zjedene jedla vybeham v praci, robim ako robotnicka a tam treba byt stale v pohybe. Za 8-12 hodin si clovek sadne tak akurat na prestavke, inak ani nie, lebo bud ho nepusti norma :( alebo sef. :( Kolkokrat zavidim tym, co sedia v kancli na stolickach.

milli11

Po takom dobrom vacsom obede mam vacsie brucho aj ja. Vtedy vyzeram ako taky pavuk, tenke ruky, tenke nohy, len brucho trci. :DDD Ale potom sa to brucho dostane do normalu. :) Ale to mam len po normalnom jedle, po sladkostiach som este brucho nemala. :O

Myslienka je velmi silna vec. :D Ale jasne, ze priberanie moze byt sposobene aj genetikou, pripadne zdravotnymi problemami.

A preco ludia tolko riesia to, ci pribrali? Kvoli sebe? Kvoli okoliu?

Mimulus

olivienka aj ja som mal ešte v auguste 120 kg a všetci mi tipovali nejakých 80 :D To len tak na okraj :) Teraz mám 84 a som veľmi spokojný.

A čo sa týka čokolády tak cukry sa obyčajne pri dostatočnom pohybe na rozdiel od tukov premieňajú na energiu. Skôr sa priberá z pečiva ako z čokolády :)

ouais_

Jak ja vám závidím (tým čo nepriberáte) ja zjem niečoho trochu viac, napr. na obed toho zjem veľa, a už mám veľké brucho! :/