Môj partner je super ,jediné čo mi vadí je že mi kontroluje moje maily,chce vedieť moje heslá a kontrolovať aj moju poštu na sociálnej sieti,komunikácie s kamarátkami a spolužiakmi,nie je to trocha priveľa? Nemám žiadne tajnosti a stále mu vravím že nemá dôvod mi neveriť.Nemám nárok aj na trochu súkromia?
Kontrola mailov
Je to nenormálne, je to choré, vidím, že na tému ale nereaguješ, tak sa zariaď ako chceš.
Ako bolo už napísané, toto nie je zdravé a \"normálne\". Rýchlo preč od neho.
Ako dlho ste spolu?
Rozhodne mu svoje hesla nedavaj, povedz mu, ze toto nie je normalne a v ziadnom vztahu sa partneri takto nekontroluju. Ak sa s tebou bude kvoli tomu stale hadat, nebude to akceptovat, bude na teba robit natlak, tak aspon uvidis, ze s zivot s nim by bol peklo!
Nie je to normalne. Davaj si na neho pozor, prave z takych chorobne ziarlivych co svoje partnerky vo vsetkom kontroluju su neskor najvacsi kurevnici a tyrani. Kurvit sa ti bude, lebo vo svojom chorom mozgu sam seba presvedci, ze ho urcite podvadzas a nikdy mu nedokazes opak. A tak ti to vrati. A rovnako, prave z takychto chlapov sa neskor spravaju tyrani, co svoju zenu psychicky a/alebo fyzicky tyraju. Pritom na zaciatku vztahu a mozu zdat idealny, mily, dobry, ale ta ich chorobna ziarlivost a neustala kontrola ich prezradi.
každý má právo na súkromie a okrem toho, zákon chráni aj tvoju poštu a je jedno o aký druh ide - či listovú alebo elektronickú.
No aďalšia vec je tá, že partnerský vzťah je založený na dôvere. A teda, žiadna kontrola sa nerobí.
Ak ti neverí, tak nie je dôvod na vzťah.
Ps.: Inak nie je vôbec žiarlivý ani Ti inak nerobí scénky za hocičo? Napr. že sa s pozdravom aj usmeješ na opačné pohlavie?
hm, celkom drze pýtat hesla
Tak toto som ešte nepočul. Takéto niečo existuje v civilizovanom svete a v partnerskom vzťahu? Podľa mňa toto nemá dlhú budúcnosť.
tak to určite, že máš! a hlavne, ked si to takto vynucuje .. tu nebude niečo v poriadku a isto by som ja taká kludná nebola ..
ako dlho ste spolu? nehladá len nejaký spôsob ako sa rozísť? vieš, nejakú maličkosť v maily..