Vitamíny na chudnutie

modracik

zruseny22:chróm samotný nie, to verím, že Ti nepomohol.Ja som napísala prírodný doplnok výživy ktorý obsahuje AJ chróm a to je rozdiel.....

[zruseny22]

A hlavne treba povedať, že na väčšine letákov je napísané, že pri užívaní danných liekov na chudnutie treba zvýšiť príjem tekutín a fyzickú aktivitu. Aké smiešne. Potom je jasné, že človek nechudne vďaka tým liekom, ale tým, že napr. zvýšil pohyb. aktivitu a pod.

[zruseny22]

modračik, mne napr. chrom nikdy nepomohol a to som užívala aj viac tbl. za deň.

Bianka- dobré je jesť celozrnné pečivo, ja si kupujem napr. aj celozrnnú ryžu, veľa ovocia, zeleniny, syry, jogurty. Z celozrnného pečiva sa nezvýši tak veľmi glykémia a človek je dlhšiu dobu nasýtenejší.

modráčik

Suhlasim s cry ,je to najucinnejsie.Sol, biely cukor a bielu muku uzivat co najmenej, su to najhorsie jedy-teda aj pre zdravie vobec.Uprav si stravu, pridaj denne aspon 30minut cvicenia, prechadzky, plavanie,atd.a pridaj vyzivovy doplnok ,ktory obsahuje aj chrom,je prirodny,spomaluje premenu kalorii na tuk, potlaca chut do jedla,znizuje hladinu krvnych tukov-a uvidis vysledok.Viac info cez meil, ak chces./klikni na modráčik/

[zruseny22]

Bianka, určite ich je dosť, napr. taký chrom- aby neboli chute na sladké, ale mne to nikdy nepomohlo.
A môj názor na lieky na chudnutie- keby tie lieky fakt účinkovali, tak nie sú obézni ľudia. Ja som ich pojedla už toľko za svoj život- a zo žiadnych som neschudla ani 1 kilo!

Najlepšie riešenie je jesť 5-6x denne, menšie porcie, pohyb. Viem, asi je to otrepané, ale je to najúčinnejšie.