Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dedicnost

Príspevok v téme: Dedicnost
kraskaham

ahojte chcela by som sa spytat na kolko su rozne ochorenia dedicne, napriklad ako tu pisu damian a rng, ze rakovina sa teda lieci lepsie tou prirodnou cestou, ze ci existuju pripady, kedy by tieto latky ktore v tele chybaju a dajme tomu preto sa rozvinula rakovina, boli dodavane do tela, a aj tak by to bolo prosto geneticky podmienene, ze aku ulohu tu zohrava geneticka vybava cloveka, a do akej miery je ovplyvnutelna. daujem.

Mimulus

kraskaham :D :D :D takže aj sa asi nemám s kým porozprávať alebo mám zanesený organizmus keď verím, že Ježiš bol obyvateľ inej planéty :)

Máš bonus a toto vyzerala ozaj ako seriózna téma :D

kraskaham

jedneho pana co mal schizofreniu vo volebnej komisii, ale mne bolo jasne, ze sa nema s kym porozpravat. to bol cely jeho problem asi nemal deti alebo sa na neho vydzubli.-

porisko

takze demonmi :-D
moja, toto radsej pred lekarmi nespominaj, lebo tato teoria ta privedie zrovna na to oddelenie.
No a neodpovedala si mi na otazku, KOLKO PSYCHOTIKOV SI VIDELA NA VLASTNE OCI?

kraskaham

neviera v Boha a svojej nesmrtelnosti popiera zakladny najsilnejsi zakon clovek pud sebazachovy, cize take to ma potom aj dosledky.

kraskaham

neviem ale pre mna psychicke choroby nie su choroby je to vsetko zalozene na subjektivnych pocitoch a vela z nich su dusevne choroby ze ti ludia nemaju zmysel zivota lebo neveria v Boha

porisko

takze schizofrenia je sposobena zanesenim organizmu? bingo!!! perla tohoto vecera! :-DDD
kraskaham, ty si niekedy videla obyvatelov psychiatrickych oddeleni a liecebni? Asi tazko, ze :-DDD
ty zaneseny organizmus :-D
no daj este nieco, moja, dobra sranda toto

kraskaham

psychicke choroby su podmienene zanesenim organizmu a naopak fyzicke mozu vzniknut z psychickych. ide o to, ze ani jedno lieky neliecia, cize sa pridavaju stale nove diagnozy z jednej aj druhej skupiny.

kraskaham

porisko pocuvaj, ale ty ani nevies odkedy sa tie statistiky vobec robia ze sa VRAJ zvysuje priemerna dlzka zivota. urcite je to technologickym pokrokom a moznostou eliminovat vela skodlivin z prostredia. ale to ze ked tu nebolo moderne hospodarstvo, tak babky sa dozivali sto rokov, a mozno tak znizovali priemerny vek umierajuce deti na tyfus a infekcne choroby, a zomreli vo vojnach, neviem cis a toto vobec nejako statisticky zachytilo, ale tak kludne nech si tvrdia ze ako zavadzaju zelene technologie ked to este aj tak vela vody pretecie.